Home / Nieuws / Heftig: ‘dames bokswedstrijd eindigt in MMA-gevecht’ (video)

Heftig: ‘dames bokswedstrijd eindigt in MMA-gevecht’ (video)

Dat dames een robbertje kunnen vechten is geen geheim, en dat dames boksen niet onderschat moet worden moge duidelijk zijn. Echter ontaarde een bokswedstrijd tussen Lei’D Tapa en Monika Harrison afgelopen week in een MMA-gevecht.

Lei’D Tapa (echte naam Seini Draughn) is een in Duitsland geboren Tongaans-Amerikaanse professionele worstelaar, BJJ expert, model, MMA-vechter en ongeslagen professionele bokser (2-0 2 KO).

Eerder kwam zij uit voor de Amerikaanse Total Nonstop Action Wrestling organisatie onder de ringnaam Lei’D Tapa, ook kwam Draughn uit voor voor Global Force Wrestling.

Niet zoenen tijdens het vechten

Tijdens een bokswedstrijd tegen rivaal Monika Harrison afgelopen week ontaarde deze in een heftige MMA-partij. Harrison zoende Lei’D Tapa op de mond tijdens het gevecht en de laatste was daar klaarblijkelijk niet van gediend.

Bekijk ook

MMA Nieuws: UFC sluit ‘miljoenen’ deal met Cannabis producent

De Amerikaanse MMA-vechtsport organisatie UFC, heeft een 'exclusief, meerjarig, multi-miljoen dollar deal gesloten met Aurora Cannabis Inc.

UFC nieuws: Conor McGregor loopt flinke blessure op

Er is de laatste tijd veel gesproken over de mogelijke terugkeer van Conor McGregor.

Ramadan: Kickboks scholen zetten ’s nachts deuren open

Voor de moslim gemeenschap is de ramadan al weer even ingegaan, voor de top sporters onder hen betekent dit aanpassen om op peil te blijven.