Heather Hardy wint via unaniem besluit van Ana Julaton op Bellator 194 Nieuws
Nieuws

Heather Hardy wint via unaniem besluit van Ana Julaton op Bellator 194

Heather Hardy wint via unaniem besluit van Ana Julaton op Bellator 194

Op Bellator 194 stond ook een dames partij op het programma Heather Hardy versus Ana Julaton

Heather Hardy won via een unaniem besluit van Ana Julaton afgelopen afgelopen vrijdag nacht op Bellator 194 wat gehouden werd in de Mohegan Sun Arena in Uncasville, Connecticut Amerika. Het was een gevecht tussen twee vrouwelijk boksers die beide een uitstap maakten naar het boksen. En ongeacht de uitkomst zouden ze elkaar in een boksring gaan ontmoeten, met het tweede gevecht in de kooi. in de komende maanden. De dames zullen elkaar dus nog een paar keer treffen dit jaar.

Heather Hardy wint via unaniem besluit van Ana Julaton op Bellator 194

Geen vuurwerk partij

Julaton (2-4 MMA, 0-2 BMMA) deed veel clinches en Hardy (2-1 MMA, 2-1 BMMA) was een beetje roekeloos. Waardoor een gevecht ontstond waarbij het benodigde vuurwerk ontbrak, en dit nadat beide vechters veel hadden lopen praten en opscheppen in de aanloop naar de partij toe. De eindscorecards waren 30-27 tweemaal en 29-28 voor Hardy, die herstelt na het lijden van haar eerste carrière-nederlaag in MMA. Julaton liet haar tweede wedstrijd aan zich voorbij gaan, en verloor vier van haar laatste vijf.

Het gebrek aan actie was verrassend

Ook door het feit dat Hardy 20 procent van haar vechters gage verloor omdat ze op vrijdag tijdens de weging boven de gewichtslimiet zat. De plaatselijke commissie zou haar niet toestaan ​​haar badpak te verwijderen om gewicht te maken. Wat voor veel fans een teleurstelling was omdat men haar graag eens naakt had gezien, al doen haar badpakken niets echt verhullen van haar wel gevormde lichaam. Echter leidde dit haar niet af en pakt zij de winst op Ana Julaton.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws