Heather Hardy verdedigd met succes WBC bokstitel! Nieuws
Nieuws

Heather Hardy verdedigd met succes WBC bokstitel!

Heather Hardy verdedigd met succes WBC bokstitel!

Verschil populariteit tussen boksen en MMA groot, maar we zijn op de goede weg

Dat het verschil tussen boksen en MMA groot is en niet alleen in de verdiensten blijkt uit het feit dat de MMA een grotere populariteit lijkt te genieten wereldwijd, daar waar boksers te maken hebben met een ander soort van promotie middelen, beschikken MMA vechters vaak over grote sponsoren en media aandacht. Dit neemt niet weg dat er steeds vaker cross overs zijn tussen de beide sporten, wij noemen nog maar eens even het May-Mac gevecht wat het boksen toch weer een stuk op de kaart heeft gezet.

Heather Hardy verdedigd met succes WBC bokstitel!

WBC titel met succes verdedigd

Afgelopen nacht stond Heather Hardy tegenover Iranda Paola Torres in een bokswedstrijd die plaatsvond in het Barclays Center. Wederom liet zij zien dat zij haar eerste liefde "het boksen" nog steeds niet verleerd is. Het gevecht ging zes rondes en Hardy kwam er uit als de winnaar, in een interview na de partij uitte haar tegenstander Torre haar ongenoegen en zei; "No way Heather Hardy won 6 rounds." Echter was Hardy te sterk voor Torres en behoudt hiermee haar WBC bokstitel.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws