'Hé Manhoef stop met vechten!' Topbokser reageert op rentree vechtlegende Nieuws
Nieuws

'Hé Manhoef stop met vechten!' Topbokser reageert op rentree vechtlegende

'Hé Manhoef stop met vechten!' Topbokser reageert op rentree vechtlegende

Melvin Manhoef komt na een kort pensioen eind december weer in actie. Daar waar veel fans verheugd zijn, is topbokser Don Diego Poeder dat niet. Deze drukt de vechtlegende op het hart dat een rentree flinke risico's met zich mee brengt.

De 46-jarige Manhoef behoort tot de absolute top van vechters die wereldwijd furore maakte. Twee maanden geleden na zijn laatste wedstrijd bij Bellator MMA kondige Manhoef aan te stoppen met vechten. Echter keert hij terug op het INOKI BOM-BA-YE event van 28 december tegen Antonio Inoki.

Ik kijk niet

De fans reageerde positief en zijn blij dat Manhoef toch nog een keer gaat vechten. Poeder ziet dit anders en reageerde op onze social media post over de rentree van Manhoef door te zeggen dat hij deze liever niet meer ziet vechten.

,,Hé manhoef, dikke vingers. Maar wat ik naar je stuurde… respect voor je beslissing om door te gaan. Maar… je gezin en absoluut je gezondheid gaan voor op je drang om te winnen en te presteren in de ring. Het liefst zie ik je niet meer in de ring om te vechten, wel om je eigen ding te promoten natuurlijk", schrijft Poeder.

Succes

,,Net zoals ik zijn er heel veel mensen die om je geven. Zelfs van je houden 100% je kan vallen, iemand kan op je hoofd trappen maar als dat nou een trap of een stoot te veel is? Vecht je toch, dan uit respect naar jou en vooral je vader die ik dagelijks tegen kom zal ik niet naar je wedstrijd kijken. SUCCES broer!!!"

De bokser maakt zich blijkbaar zorgen om Manhoef en uit dit dan ook. Poeder's professionele carrière in de zwaargewicht- en de cruisergewicht klasse duurde van 1994 tot 2007. In die jaren bokste hij 27 wedstrijden waarvan hij er 24 won. Hij werd driemaal Nederlands kampioen en eenmaal wereldkampioen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws