'Hartverscheurend! UFC'er haalt geld op om jongen te helpen
Home / Nieuws / ‘Hartverscheurend! UFC’er haalt geld op om jongen te helpen

‘Hartverscheurend! UFC’er haalt geld op om jongen te helpen

'Hartverscheurend! UFC'er haalt geld op om jongen te helpen

Derron Winn, UFC-vechter is een actie gestart om een jongen te steunen in zijn weg naar de top. Winn werd geattendeerd op Kinnick Dall via een bericht van diens adoptie vader Bruce.

Via Twitter plaatste Dall een bericht er altijd voor zijn geadopteerde zoon te zijn. Op de foto bij het bericht is te zien dat de vader zijn zoon troost na een worstel wedstrijd. Dit trok de aandacht van Winn. ,,Hij kon geen slechtere worstelcoach hebben dan ik, maar ik zal er altijd voor hem zijn in zijn hoek”, schreef Dall bij zijn post.

Via contact met Dall kwam Winn er achter dat er een geschiedenis zit achter de adoptie van Kinnick. Die gezien wordt als een reddende engel in het gezin van Dall. ,,Bruce, ik ken je niet, maar soms zegt een foto meer dan duizend woorden”, schreef Winn bij de post van Dall.

Weldoener

,,Breng je zoon deze zomer alsjeblieft naar Cali, naar een van onze kampen. Ik zou je graag helpen de sport beter te begrijpen en Kinnick helpen zijn vaardigheden te verbeteren. Ik betaal een groot deel. Laten we contact opnemen!”

Dit alles en het feit dat Winn zijn hart op de goede plek heeft resulteert in een GoFundMe actie waar Winn geld ophaalt. De vechter die zelf een bedrag ter beschikking stelt wil helpen Kinnick naar een worsteltrainingskamp te krijgen.

Bekijk ook

Is krachttraining in combinatie met vechtsport wel mogelijk?

Biedt het überhaupt voordelen?

Waarom vechtsporten zo populair zijn om op te wedden

Veel mensen wedden op sport.

‘Waar is mijn f*cking contract?’ Kooivechter daagt UFC-baas uit

De indrukwekkende vertoning markeerde de tweede opeenvolgende overwinning

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page