Hardleerse MMA-vechter opgepakt door de politie (video) Nieuws
Nieuws

Hardleerse MMA-vechter opgepakt door de politie (video)

Hardleerse MMA-vechter opgepakt door de politie (video)

BJ Penn blijft maar in de problemen komen. De bekende MMA-vechter en UFC legende is voor de zoveelste keer met de politie in aanraking gekomen. Penn werd opgepakt voor rijden onder invloed van alcohol.

Volgens een bericht van MMAFighting.com werd de UFC legende en Hall of Famer gearresteerd in Honokaa, Hawaii. Nadat de politie een klacht over roekeloos rijgedrag had ontvangen. Penn werd uiteindelijk vrijgelaten na een onderzoek, maar zijn alcoholpromillage werd niet verstrekt.

Bovendien dook maandag een video waarin een hevig scheldende Penn in een politieauto wordt geduwd. Inmiddels heeft de politie van Hawaï verdere details over het incident vrijgegeven.

Veel in de problemen

,,Jay Penn van Hilo, ook wel bekend als BJ Penn, werd zaterdag 23 januari 2021 gearresteerd voor het besturen van een voertuig onder invloed van bedwelmende middelen", luidt de verklaring van de Politie.

De afgelopen jaren is Penn meerdere malen in de problemen gekomen met justitie. Zo raakte hij in gevecht tijdens een cafe bezoek. En vroeg zijn vrouw in 2019 een straatverbod aan voor de hardleerse vechter. De UFC sloot Penn uit na het uitlekken van een straatgevecht. Waarin Penn een man mishandelde.

? ZIE OOK ?

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/kickboks-muay-thai-nieuws/ik-moet-rico-verhoeven-verslaan-om-mijn-doel-te-bereiken/

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws