Hardleerse MMA-vechter opgepakt door de politie (video)
Home / Nieuws / Hardleerse MMA-vechter opgepakt door de politie (video)

Hardleerse MMA-vechter opgepakt door de politie (video)

BJ Penn blijft maar in de problemen komen. De bekende MMA-vechter en UFC legende is voor de zoveelste keer met de politie in aanraking gekomen. Penn werd opgepakt voor rijden onder invloed van alcohol.

Volgens een bericht van MMAFighting.com werd de UFC legende en Hall of Famer gearresteerd in Honokaa, Hawaii. Nadat de politie een klacht over roekeloos rijgedrag had ontvangen. Penn werd uiteindelijk vrijgelaten na een onderzoek, maar zijn alcoholpromillage werd niet verstrekt.

Bovendien dook maandag een video waarin een hevig scheldende Penn in een politieauto wordt geduwd. Inmiddels heeft de politie van Hawaï verdere details over het incident vrijgegeven.

Veel in de problemen

,,Jay Penn van Hilo, ook wel bekend als BJ Penn, werd zaterdag 23 januari 2021 gearresteerd voor het besturen van een voertuig onder invloed van bedwelmende middelen”, luidt de verklaring van de Politie.

De afgelopen jaren is Penn meerdere malen in de problemen gekomen met justitie. Zo raakte hij in gevecht tijdens een cafe bezoek. En vroeg zijn vrouw in 2019 een straatverbod aan voor de hardleerse vechter. De UFC sloot Penn uit na het uitlekken van een straatgevecht. Waarin Penn een man mishandelde.

🔽 ZIE OOK 🔽

Bekijk ook

SUKKELS! MMA-gevecht tijdens AEW worstelevenement onder vuur

In de aflevering van AEW Dynamite van vorige week nam Jake Hager het op tegen Wardlow in een MMA regels kooigevecht

Gemiste kans! ‘McGregor had MMA-vechters kunnen helpen’

McGregor heeft ervoor gekozen om dat niet te doen

Topvechter blij met GROTE BEK Jake Paul: ‘Daar hebben wij wat aan’

Randy Couture, voormalig topvechter zegt dat hij blij verrast is dat Jake Paul de aanval ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page