Home / Nieuws / Hardleerse MMA-vechter opgepakt door de politie (video)

Hardleerse MMA-vechter opgepakt door de politie (video)

BJ Penn blijft maar in de problemen komen. De bekende MMA-vechter en UFC legende is voor de zoveelste keer met de politie in aanraking gekomen. Penn werd opgepakt voor rijden onder invloed van alcohol.

Volgens een bericht van MMAFighting.com werd de UFC legende en Hall of Famer gearresteerd in Honokaa, Hawaii. Nadat de politie een klacht over roekeloos rijgedrag had ontvangen. Penn werd uiteindelijk vrijgelaten na een onderzoek, maar zijn alcoholpromillage werd niet verstrekt.

Bovendien dook maandag een video waarin een hevig scheldende Penn in een politieauto wordt geduwd. Inmiddels heeft de politie van Hawaï verdere details over het incident vrijgegeven.

Veel in de problemen

,,Jay Penn van Hilo, ook wel bekend als BJ Penn, werd zaterdag 23 januari 2021 gearresteerd voor het besturen van een voertuig onder invloed van bedwelmende middelen”, luidt de verklaring van de Politie.

De afgelopen jaren is Penn meerdere malen in de problemen gekomen met justitie. Zo raakte hij in gevecht tijdens een cafe bezoek. En vroeg zijn vrouw in 2019 een straatverbod aan voor de hardleerse vechter. De UFC sloot Penn uit na het uitlekken van een straatgevecht. Waarin Penn een man mishandelde.

🔽 ZIE OOK 🔽

Bekijk ook

4 wereldtitels en record voor Amerikaanse boksster Shields (video)

Claressa Shields de Amerikaanse boks ster pakte gisteravond maar liefst 4 wereldtitels en zet daarmee ...

‘Ik heb je kapot geslagen’: Rivaal McGregor compleet uit zijn dak

Nate Diaz een oude rivaal van UFC-ster Conor McGregor, Nate Diaz, is flink uit zijn ...

Alistair Overeem kan direct aan de slag als bare knuckle bokser

Alistair Overeem kan de ring in bij bare knuckle FC. De blote vuist boks organisatie ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page