Half Ierland failliet door verlies Connor McGregor? Nieuws
Nieuws

Half Ierland failliet door verlies Connor McGregor?

Half Ierland failliet door verlies Connor McGregor?

Het geld gevecht van de eeuw is ten einde, maar wie hebben er nog meer miljoenen aan verdiend? Of verloren?

Het gevecht tussen Connor McGregor en Floyd Mayweather is vandaag ontrafeld in 50-0 carrière einde voor Mayweather, hij won de partij en zette daar een record mee! Beide heren hebben dik verdiend aan het gevecht, naar verluidt 100 miljoen dollar voor de winnaar maar ook de verliezer ging met een giga bedrag naar huis!

Half Ierland failliet door verlies Connor McGregor?

Meerdere mensen miljonair door gevecht McGregor en Mayweather

Laten wij eens beginnen met de mensen die zo slim zijn geweest in te zetten op de partij, en ten faveure van Mayweather hebben ingezet. Zo zijn er de broers Maloof die 800.000 dollar inzetten op Mayweather, die gaan nu cashen zul je denken, JA, maar het geld gaat naar het goede doel! Dan heb je Floyd Mayweather zelf die 5 miljoen inzette op zich zelf, ook hij cashed nog even extra naast de 100 miljoen die hij met de partij verdiende. Waar houdt het op?

Laten we de normale man op de straat niet vergeten, de 60 jarige Jimmy Di Gianni uit New York had op het laatste moment al zijn spaargeld ingezet op de partij. Gelukkig voor hem won Mayweather want dat levert Di Gianni (die in het dagelijkse leven als postbode door het leven gaat), een slordige 2 miljoen dollar op.

Maar er zijn ook verliezers

Zo als het altijd gaat in een weddenschap is er naast de winnaar helaas ook altijd een verliezer. Half Ierland zal inmiddels wel failliet zijn (en men had het al niet zo breed), door in te zetten op McGregor de nationale trots. De eerste slachtoffers zijn al gemeld, zo kregen wij via een bron door dat een aantal mensen al hun spaargeld, en meer kwijt zijn geraakt door het verlies van McGregor, erg triest natuurlijk.

Dit is helaas de bittere keerzijde als er veel geld omgaat in een sport, of zoals de inmiddels overleden zanger Lemmy Killmister van Motorhead ooit zong, "you win some, you lose some, it's all the same to me". Met andere woorden dat zijn de risico's van wedden.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws