Hakkûh! Rico Verhoeven probeert nieuwe training (video) Nieuws
Nieuws

Hakkûh! Rico Verhoeven probeert nieuwe training (video)

Hakkûh! Rico Verhoeven probeert nieuwe training (video)

Rico Verhoeven maakt zich klaar voor de Glory ring in 2022. Bekend als een trainingsbeest is de topatleet alweer in actie op de sportschool.

De Glory Kampioen Rico staat bekend om het feit altijd 70% klaar te zijn buiten het vecht seizoen. Vorig jaar voerde Rico een ware monsterstrijd uit tegen Jamal Ben Saddik in hun derde gevecht. Dit leidde tot een flinke blessure bij de koning van het kickboksen, dat zelfs zijn eigen mobieltje hem niet meer herkende.

Na een tijdje in Amerika te hebben doorgebracht ligt de kickboks competitie in het verschiet, al zegt Glory Nederland over te slaan. Maar niet getreurd geruchten gaan dat België de meest waarschijnlijke optie is. In de tussentijd probeert Rico iets nieuws.

Gabber Rico

In een video zien we de kampioen als een volleerde Gabber Hakkûher over de pionnen springen. Zelf kan Rico er hard om lachen en als je de video achter elkaar afspeelt kan je niet stil blijven zitten.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws