Hakeem Dawodu traint bij Connor McGregor voor zijn UFC-debuut in Londen Nieuws
Nieuws

Hakeem Dawodu traint bij Connor McGregor voor zijn UFC-debuut in Londen

Hakeem Dawodu traint bij Connor McGregor voor zijn UFC-debuut in Londen

SBG Ireland traint Hakeem Dawodu voor zijn UFC-debuut in Londen op 17 maart

Een van de populairste MMA talenten van Canada, Hakeem Dawodu, zal zijn UFC-debuut maken op 17 maart en hij is momenteel op training in Dublin, Ierland bij SBG Ireland, de Gym waar Connor McGregor traint Dawodu, 26 jaar oud, zal het opnemen tegen Danny Henry op de London 02 en is ongeslagen als een professional met een record van 7-0-1. In een interview legde Dawodu uit hoe de mogelijkheid om te trainen bij SBG Ireland tot stand kwam en hoe zijn coach oorspronkelijk had gepland dat hij elders zou trainen. Ook onze eigen Robbie "the rabbit" Hageman heeft een tijd op uitnodiging getraind bij SBG, samen met Connor McGregor.

Hakeem Dawodu traint bij Connor McGregor voor zijn UFC-debuut in Londen

Mijn coach is eigenlijk bevriend met John Kavanagh en ze gaan ver terug, zei Dawodu.

"Ik ging oorspronkelijk met Greg Jackson werken, maar toen mijn coach dacht dat ze nu gelijk zijn aan 0-21, is het misschien niet de beste zet. Dus toen bood hij trainen met John aan en nu ben ik hier. Mijn coach was bezorgd over de sfeer bij Jacksons en hij was degene die besloot dat ik ergens anders heen moest gaan en ik vertrouw op zijn oordeel."

"Ze hebben geweldige sparringpartners en een paar van de beste trainingspartners en coaches ter wereld. In Alberta had ik niet zo iemand om mee te trainen. Ik werd een beetje muf omdat ik niemand had om mee te trainen. Het is heel anders hier, ik heb met iedereen gewerkt, maar nog niet met Conor [McGregor] zelf. "

De overgang naar Ierland verliep echter niet helemaal soepel

Dawodu gaf toe dat hij nog steeds niet echt vat krijgt op enkele van de fijnere details van het leven aan deze kant van de Atlantische Oceaan. "De enige keer dat ik een beetje nerveus ben geweest terwijl ik hier tot nu toe ben geweest, is wanneer ik heb gereden," zei Dawodu. "De wegen zijn hier veel smaller en kleiner.

"Het kostte me enige tijd om er aan te wennen en ik probeer nog steeds comfortabeler te worden. Maar het is prima. Zolang ik mijn GPS heb, is het goed. " Dawodu heeft gewerkt met enkele van de beste die SBG te bieden heeft. Met een aantal van zijn trainingspartners die zich ook voorbereiden op de strijd op 17 maart als ze de call krijgen, heeft hij geen tekort aan mensen om mee te werken.

"Hier hebben ze gewoon veel meer mensen op hoog niveau om mee te werken," zei Dawodu.

"Ik en Artem [Lobov] zullen op zondag een leuke sparring-sessie houden en ik weet dat hij hoopt op de kaart te komen. Makwan [Amirkhani] is mogelijk ook op zoek naar die kaart en John Phillips. Er is een hele reeks mensen die hard trainen en zich voorbereiden. We hebben een hoop mensen van hoog niveau klaar gekregen, dus we komen naar Londen. " UFC London vindt plaats op 17 maart en zal worden bekroond door een zwaargewicht wedstrijd tussen Fabricio Werdum en Alexander Volkov.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws