HAAT is het beste vechtmedicijn: ‘F*ck vriendschappen’ – Vechtsport Info
Home / Nieuws / HAAT is het beste vechtmedicijn: ‘F*ck vriendschappen’

HAAT is het beste vechtmedicijn: ‘F*ck vriendschappen’

HAAT is het beste vechtmedicijn: 'F*ck vriendschappen'

Derrick Lewis, UFC-zwaargewicht vechter vindt dat haat is wat je als vechter nodig hebt, niks geen vriendschap met andere vechters, als je toch er op uit bent elkaar de hersens in te slaan.

Het zwaargewicht is er duidelijk over haat is het beste vechtmedicijn. Op de persconferentie na afloop van UFC 262 afgelopen zondag sprak Lewis met de aanwezige pers. ,,Ik heb niks met geen van de jongens tegen wie ik vecht, geen van de jongens in mijn divisie”, zegt Lewis.

Dik

,,Alleen vanwege het soort mentaliteit dat ik in elk gevecht heb. Ik wil met geen van hen bevriend zijn. Dus verneuk ze”, aldus Lewis die bovendien zegt dat concurrent Francis Ngannou een van de meeste is die hij haat. ,,Hij laat me er dik uitzien als ik naast hem sta, dus fuck hem. Fuck Francis. En eet Popeyes”, grapte Lewis.

Lewis voegde vervolgens toe aan de opmerking en legde uit dat hij met niemand in de UFC-zwaargewichtdivisie bevriend is, omdat het zijn doel is om daar naar binnen te gaan en al hun hoofden eraf te slaan.

Bekijk ook

KIJKEN: UFC 264 Poirier vs McGregor 3 trailer gelanceerd

Er is een trailer vrijgegeven voor UFC 264, met als headliner het trilogiegevecht tussen Dustin Poirier en Conor McGregor

Adesanya houdt UFC-titel tegen Vettori in 5 ronden oorlog (video)

Aan het einde van het gevecht was het Vettori die er nog steeds van overtuigd was te hebben gewonnen.

Bruut geweld en zware knock-outs tijdens MMA-event in Mexico

Het Ikon 7 MMA evenement in LOS MOCHIS, Sinaloa, Mexico afgelopen nacht had een aantal stevige knokpartijen op het programma staan

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page