Gulle gever: MMA-kampioen schenkt gewonnen geld aan arme rivaal Nieuws
Nieuws

Gulle gever: MMA-kampioen schenkt gewonnen geld aan arme rivaal

Gulle gever: MMA-kampioen schenkt gewonnen geld aan arme rivaal

Filipe Esteves, werd zaterdag MMA-kampioen in Brazilië. Maar niet alleen binnen de MMA-kooi is hij kampioen ook er buiten. Esteves gaf zijn gewonnen geld aan zijn rivaal.

Filipe Esteves, werd zaterdag MMA-kampioen in Brazilië. Maar niet alleen binnen de MMA-kooi is hij kampioen ook er buiten. Esteves gaf zijn met het gevecht gewonnen geld aan zijn rivaal.

Hart op de goede plek

De kampioen kwam tot zijn weldoener daad nadat hij hoorde dat zijn tegenstander Rildeci Escorpião, 35 uur per bus van Belém naar de Bahiaanse hoofdstad Salvador had gereisd. Dit had de vechter flink wat geld gekost die na zijn verlies tegen Esteves platzak naar huis moest. Dit liet Esteves echter niet gebeuren.

,,Ik zei tegen mijn vader, ik ga hem mijn vechtgage geven. Het is geld dat beter voor hem zal zijn dan voor mij" zegt Esteves tegen website Combate. In de strijd werd Esteves tot kampioen gekroond, maar hij liet niet na om solidariteit te tonen met zijn tegenstander.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws