Gokschandaal door controversiële uitslag gevecht Golovkin versus Canelo! - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Gokschandaal door controversiële uitslag gevecht Golovkin versus Canelo!

Gokschandaal door controversiële uitslag gevecht Golovkin versus Canelo!

Grote weddenschappen van zoveel als $ 500.000 gedaan op Canelo versus Golovkin afgelopen zaterdag moeten worden terugbetaald.

Grote weddenschappen van zoveel als $ 500.000 gedaan op Canelo versus Golovkin afgelopen zaterdag moeten worden terugbetaald.

Na een controversiële beslissing bleven zowel gokkers als bookmakers teleurgesteld en verward achter. Het geld moet terug komen dit is bedrog, roept een van de bookmakers in Las Vegas. Internationale sportbooks hadden Golovkin zo hoog als een -500 favoriet toen live weddenschappen op de wedstrijd gesloten waren.

Maar toen de beslissing werd aangekondigd, had rechter Adalaide Byrd de dingen anders gezien. Zij gaf Alvarez een makkelijke 118-110 winst, een prachtig verschil van de kaarten van juryleden Dave Moretti (115-113 Golovkin) en Don Trella (114-114). Het gevecht werd als onbeslist uitgeroepen.

Doorgestoken kaart

Bronnen melden dat wellicht Adalaide Byrd met kwade opzet heeft gehandeld, een beschuldiging die echter nog niet bewezen is. Maar het heeft de sportweddenschap wereld danig op zijn kop gezet. Men eist nu terug betaling om dat het hele zaakje stinkt, zo zegt een woordvoerder van een groot gok kantoor. Dit kan niet weet je wel hoeveel geld mensen nu onterecht hebben gekregen.

Caesars meldde een verlies van zes cijfers op de trekking.

“We hebben de trekking op ongeveer 30-1 geopend en op 16-1 afgesloten”, voegt Kunovic manager van Caesars toe. Golovkin begon zaterdag rond een -140 favoriet, maar de prijs groeide gedurende de dag en sloot op -200 bij MGM sportsbooks. Er zijn aanzienlijk meer weddenschappen geplaatst op de onderdog Alvarez, die ongeveer +160 ging, maar de grotere weddenschappen waren op Golovkin. Toch toen de openingsbel luidden, gaven de meeste sportbooks aan dat ze voor Triple G (Golovkin). gingen.

De trekking was een groot debacle voor MGM.

MGM nam de grootste inzet op het gevecht een kleine $ 500.000 inzet op Golovkin op -170 kansen, ongeveer drie uur voor de strijd. De inzet, geplaatst door een ‘bekende casino speler’ werd terugbetaald in chips, zei Rood. “We namen veel laat geld aan op Triple G,” zei South Andrew Sportsbook Director Chris Andrew. ‘En die jongens voelen zich alsof ze beroofd zijn”.

Las Vegas sportsbook operator CG Technology zei dat het meer dan miljoen dollar in weddenschappen op het gevecht aannam, waaronder vijf inzetten op Golovkin, variërend van $ 50.000 tot $ 80.000. Bookmakers hebben een geschatte $ 20 miljoen tot $ 30 miljoen aan weddenschap op Golovkin-Alvarez in Nevada aangenomen, ongeveer een derde van het bedrag dat werd ingezet op het Floyd Mayweather-Conor McGregor gevecht.

Bekijk ook

Kickbokser Mickael Palandre trapt rivaal door touwen ring! 'Harde landing'

Kickbokser trapt rivaal door touwen ring! ‘Harde landing’ (video)

Mickael Palandre trapte zijn tegenstander de Egyptenaar Taha El Mekarem zo hard afgelopen zaterdag

Zoon bokslegende Manny Pacquiao blijft verliezen

Zwarte schaap? Zoon bokslegende blijft verliezen (video)

Ik ben constant aan het trainen

‘Badr als gezamenlijke vijand!’ Overeem over trainen voor gevecht met aartsrivaal

Alistair Overeem maakt zich op voor zijn debuut bij Glory Kickboxing op 8 oktober tegen legende Badr Hari.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page