Grote jongen geklapt door onderdeurtje! 'Gast die jab' (video) Nieuws
Nieuws

Grote jongen geklapt door onderdeurtje! 'Gast die jab' (video)

Grote jongen geklapt door onderdeurtje! 'Gast die jab' (video)

Goed voetenwerk en een goede jab kunnen veel uitmaken in een gevecht. Vooral als er een lengte of lichaamsverschil is.

Vechten op straat brengt altijd stress met zich mee zeker als je het middelpunt bent van een groep aanvallers. Echter als je 1 op 1 moet knokken tegen een groter iemand, dan kan je beter zorgen dat je weet wat je doet.

Watskeburt?

De mannen in de video ge-upload naar twiiter door Patrick St-Pierre, laat zien dat een kleiner uitgevallen jongeman een goede jab en voetenwerk in huis heeft. Als een Mike Tyson kloon slaat hij dan ook toe na te zijn opgejaagd.

De klap kwam hard aan want zijn rivaal lag gevloerd op de straat. Uiteindelijk weer op de benen zal de man zich vast hebben afgevraagd waar die klap vandaan kwam.

DISCLAIMER: Dit artikel maakt deel uit van een voortdurende inspanning om te laten zien wat er meer gebeurt. De focus ligt hierbij niet op wat er in de arena plaatsvind, maar op wat er op straat zoal plaatsvindt. Maar is geen verheerlijking van straat gevechten of andersoortig geweld.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws