Groot verlies! Holyfield vs Belfort evenement moet tegenvaller incasseren
Home / Nieuws / Groot verlies! Holyfield vs Belfort evenement moet tegenvaller incasseren

Groot verlies! Holyfield vs Belfort evenement moet tegenvaller incasseren

Groot verlies! Holyfield vs Belfort evenement moet tegenvaller incasseren
Evander Holyfield (links) in gevecht met Vitor Belfort

Het controversiële gevecht tussen Evander Holyfield en Vitor Belfort op zaterdag in Hollywood, Florida genereerde slechts 150.000 ticket verkopen. Organisatie Triller zal niet blij zijn met de financiële resultaten van zijn laatste PPV evenement en lijdt een stevig verlies.

De financiële cijfers leiden schijnbaar tot een aanzienlijk verlies voor de organisatie, zegt boksverslaggever Dan Rafael die het nieuws bracht. De ongeveer $ 7,5 miljoen aan bruto-inkomsten die Triller verdiende met de pay-per-view, komt naar verluidt niet in de buurt van het dekken van de vechters salarissen en andere uitgaven.

Oscar De La Hoya was oorspronkelijk gepland om het op te nemen tegen Belfort, maar hij testte positief op COVID-19 en werd acht dagen uit de wedstrijd gedwongen. Bokslegende Evander Holyfield (58) stapte op het laatste moment in, echter moest Triller hierdoor de oorspronkelijk geplaatste locatie afzeggen.

Geen akkoord

De California State Athletic Commission weigerde Holyfield een bokslicentie te geven om tegen Belfort te vechten vanwege zijn leeftijd. Belfort, een voormalig UFC licht zwaargewicht kampioen, versloeg Holyfield met gemak die terugkeerde van een 10-jarige pensionering.

Holyfield werd vroeg in de eerste ronde KO gemept voordat de scheidsrechter het gevecht afbrak. Het evenement bevatte ook een bokswedstrijd tussen voormalig UFC-kampioenen Anderson Silva en Tito Ortiz in het co-main event. Silva won door knock-out in 81 seconden.

Bekijk ook

Rico rivaal staat op! ‘Glory, teken deze kickbokser’ (video)

Rico Verhoeven vocht afgelopen weekend een monster gevecht uit met Jamal Ben Saddik.

UFC’er Costa geeft blessure de schuld voor missen gewicht

Paulo Costa vs Marvin Vettori is misschien wel het grootste verhaal dat uit UFC Vegas 41 dit weekend kwam.

Doodsklap! Senegalese reus ‘KO’ door sterkste man (video)

Mariusz Pudzianowski sloeg met een ware doodsklap 'Bombardier' ​uit Senegal knock-out

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page