Groenhart & De Randamie Winnaars Ranking Maand Juli 2017 Nieuws
Nieuws

Groenhart & De Randamie Winnaars Ranking Maand Juli 2017

Groenhart & De Randamie Winnaars Ranking Maand Juli 2017

Groenhart & De Randamie Winnaars Ranking Maand Juli 2017, Bonjasky en Manhoef toegevoegd!

Groenhart & De Randamie Winnaars Ranking Maand Juli 2017

Het was een spannende maand juli i.v.m. onze vechtsporter rankings. Nieky Holzken zat letterlijk in de nek van Murthel Groenhart bij het kickboksen. Ook bij de MMA rankings is het spannend want daar werden nieuwe toetreders verwelkomt. De verwachting is dat er nog wel stuivertje gewisseld zal worden in de aanloop naar UFC Rotterdam. Dat merkten wij gelijk in de reacties van onze bezoekers die massaal op Germaine De Randamie stemden en haar hiermee een eerste plek opleverde in de MMA Ranking. De stijging van De Randamie komt o.a. doordat zij op de kaart voor UFC Rotterdam is gezet. Het event zal ongetwijfeld veel bezoekers gaan brengen.

Nieuwe toetreders stem mee!

Er is een aantal nieuwe eventuele toetreders ingezonden door onze bezoekers deze zijn:

Kickboksen

  • Melvin Manhoef (WFL)
  • Remy Bonjasky (WFL)

Vooral Remy Bonjasky en Melvia Manhoef kwamen massaal binnen voor de rankings met een licht voordeel voor Manhoef, echter zal deze nog oplopen het wordt dus nu al spannend. Wellicht dat het een opmaat is naar het komende gevecht. Bij het MMA blijft het vooralsnog ongewijzigd qua inzendingen. Echter zullen wij op de helft van de maand adustus verslag doen van de tussenstand en eventuele toetreders. Wil je graag je favoriete vechters zien opgenomen in de rankings stem dan, maakt niet uit voor welke organisatie zij uitkomen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws