GRATIS TRAINEN: Bokszakken terug in de straten van Amsterdam Nieuws
Nieuws

GRATIS TRAINEN: Bokszakken terug in de straten van Amsterdam

GRATIS TRAINEN: Bokszakken terug in de straten van Amsterdam
GRATIS TRAINEN: Bokszakken terug in de straten van Amsterdam

Goed nieuws voor de boks en kickboks fanaten. Boogieland brengt de gratis bokszakken weer terug in de straten van Amsterdam.

Tijdens de corona lockdown ontstonden er allerlei initiatieven om te trainen terwijl de sportscholen gedwongen dicht moesten. Boogieland was een van de initiatiefnemers die spontaan bokszakken ophingen op openbare plekken. Zo konden sporters lekker op de zak trainen.

Boogieland maakt bekend de straten van Amsterdam weer te voorzien van gratis bokszakken. Deze keer niet alleen, maar in samenwerking met sociaal-maatschappelijke en culturele organisaties. Prospect Eleven, New Metropolis, Valk/Dock Jeugdwerk en NDSM en de Gemeente Amsterdam verlenen hun medewerking.

Gratis en voor iedereen

Uniek is dat de sporters die op de zakken willen trainen zelfs audio begeleiding kunnen krijgen. Op elke locatie waar de bokszakken hangen, kun je een QR code scannen. Om zo gebruik te maken van een van de gratis audiotrainingen van Boogieland trainers.

De bokszakken worden overigens goed in de gaten gehouden. Helaas waren sommige locaties slachtoffer van vandalisme en werden zelfs bokszakken compleet vernield. Nu is er een lokale 'Bagmaster'. Deze houdt de bokszakken schoon en traint zelf mee. Wil je weten Waar je op straat kunt trainen dan kun je via de handige kaart een bokszak bij jou in de buurt vinden.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws