Home / Nieuws / GRATIS TRAINEN: Bokszakken terug in de straten van Amsterdam

GRATIS TRAINEN: Bokszakken terug in de straten van Amsterdam

FOTO: Boogieland

Goed nieuws voor de boks en kickboks fanaten. Boogieland brengt de gratis bokszakken weer terug in de straten van Amsterdam.

Tijdens de corona lockdown ontstonden er allerlei initiatieven om te trainen terwijl de sportscholen gedwongen dicht moesten. Boogieland was een van de initiatiefnemers die spontaan bokszakken ophingen op openbare plekken. Zo konden sporters lekker op de zak trainen.

Boogieland maakt bekend de straten van Amsterdam weer te voorzien van gratis bokszakken. Deze keer niet alleen, maar in samenwerking met sociaal-maatschappelijke en culturele organisaties. Prospect Eleven, New Metropolis, Valk/Dock Jeugdwerk en NDSM en de Gemeente Amsterdam verlenen hun medewerking.

Gratis en voor iedereen

Uniek is dat de sporters die op de zakken willen trainen zelfs audio begeleiding kunnen krijgen. Op elke locatie waar de bokszakken hangen, kun je een QR code scannen. Om zo gebruik te maken van een van de gratis audiotrainingen van Boogieland trainers.

De bokszakken worden overigens goed in de gaten gehouden. Helaas waren sommige locaties slachtoffer van vandalisme en werden zelfs bokszakken compleet vernield. Nu is er een lokale ‘Bagmaster’. Deze houdt de bokszakken schoon en traint zelf mee. Wil je weten Waar je op straat kunt trainen dan kun je via de handige kaart een bokszak bij jou in de buurt vinden.

Bekijk ook

GRUWELIJK: Kickbokser breekt been in wedstrijd (video)

Tijdens een van de gevechten op vrijdagavond tijdens Enfusion Cage Event 3 in Alkmaar. Brak ...

Jordy Bakkes boekt winst op Enfusion ECE 3 event Alkmaar

Tijdens het Enfusion Cage Events 3 in Alkmaar boekte de Nederlander Jordy Bakkes een tweede ...

Wedkansen vrijgegeven voor UFC 253: Israel Adesanya favoriet

Israel Adesanya wordt getipt om zijn middengewicht titel te behouden tegen Paulo Costa aanstaande zaterdag ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page