Doe Gratis Mee Aan De Dynamic Weight Control Cursus (DWC) Nieuws
Nieuws

Doe Gratis Mee Aan De Dynamic Weight Control Cursus (DWC)

Doe Gratis Mee Aan De Dynamic Weight Control Cursus (DWC)

Doe gratis mee!! DWC – Dynamic Weight Control cursus.

Als je nog nooit van DWC – Dynamic Weight Control hebt gehoord wordt het echt tijd je er in te verdiepen. Het is een ideale manier om met je lichaam bezig te zijn en deze te sterken. Wij bieden onze bezoekers bij Vechtsport-Online.nl de mogelijkheid aan om via video instructies DWC – Dynamic Weight Control onder de knie te krijgen. En zelfs erkend instructeur te worden.

Via Arnaud van der Veere kan men geheel gratis mee doen aan de cursus. Iedereen kan er aan mee doen man of vrouw vechtsporter of anders. In de onderstaande korte instructie film legt Arnaud uit hoe DWC – Dynamic Weight Control werkt en wat het doet.

Effectiviteit meer dan bewezen

Al in 1995 heb ik de stijl ontwikkeld als samenstelling van trainingen uit Rusland, India, Bulgarije, China en natuurlijk het gehele fitness. Het doel was een effectieve manier te vinden waarbij je de volle ROM (range of motion) traint, impactpower genereert, veilig kan trainen en bovendien volledig functioneel is. Nu meer dan 20 jaar later is de effectiviteit meer dan bewezen. Langzaam zie je de bewegingen de sportscholen indruppelen. Maar ze worden beperkt en vaak slecht uitgevoerd. Dat kan jij beter.

Geheel gratis online training

Wij bieden je een online training mogelijkheid aan die geheel gratis is. Dit geeft je de gelegenheid je kennis te testen, toepassingen te zoeken en trainingen samen te stellen. Voor professionele trainers is dit een unieke mogelijkheid om extra omzet te maken. Wil je zeker weten dat je het goed doet? Schrijf je in voor een van onze examens. Alvorens je deel neemt aan een (betaald) examen stuur je een filmpje in dat beoordeeld word.

Houdt de site goed in de gaten want de online cursus (bestaand uit 8 delen) zal op de volgende dagen verschijnen:

Dag Datum Tijdstip
Deel 1 Dinsdag 16-05-17 19:30 UUR
Deel 2 Woensdag 17-05-17 19:30 UUR
Deel 3 Donderdag 18-05-17 19:30 UUR
Deel 4 Vrijdag 19-05-17 19:30 UUR
Deel 5 Maandag 22-05-17 19:30 UUR
Deel 6 Dinsdag 23-05-17 19:30 UUR
Deel 7 Woensdag 24-05-17 19:30 UUR
Deel 8 Donderdag 25-05-17 19:30 UUR

De instructie films zullen terug te vinden zijn onder de tab Video Vechtsport Blog op onze site!

Maak je eigen filmpje

Het maximaal 1 minuut durende filmpje kan je gewoon op Youtube zetten of mailen naar ons. Na ontvangst van de betalingen beoordelen wij de uitvoering en nodigen je uit voor de examen dag. Op de examendag krijg je de theorie achter DWC en de trainingsimplementatie methoden. Gedurende de dag volg je zowel lessen en doe je testen. Ben je consistent in uitvoering en kennis krijg je een certificering. Deze certificering update je elke 2 jaar. Ben jij ook de professional die er echt voor gaat? Dan zien wij je graag op onze examendagen tegemoet.

Schrijf je nu in dit kan door op de onderstaande button te klikken.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws