Golovkin's promotor: Saunders zal de volgende zijn, er komt geen Canelo-trilogie! - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Golovkin’s promotor: Saunders zal de volgende zijn, er komt geen Canelo-trilogie!

Golovkin’s promotor: Saunders zal de volgende zijn, er komt geen Canelo-trilogie!

De herkansing is gepland voor 5 mei op een nader te bepalen locatie

De promotor van IBF, IBO, WBA, WBC middengewicht kampioen Gennady Golovkin (37-0-1, 33 KOs), Tom Loeffler, was blij met de voorwaarden van de overeenkomst voor het tweede gevecht tussen zijn leerling en de Mexicaanse superster Saul Alvarez (49 -1-2, 34 KOs). De herkansing is gepland voor 5 mei op een nader te bepalen locatie. Las Vegas is de voorloper van de wedstrijd.

Golovkin's promotor: Saunders zal de volgende zijn, er komt geen Canelo-trilogie!

Ontevreden over eerdere partij

Golovkin en Canelo hadden op 16 september 2017 een vermakelijk gevecht in de T-Mobile Arena in Las Vegas, maar de uitkomst liet beide partijen niet tevreden met het resultaat, met de wedstrijd die gescoord werd als een twaalfronde split decision. In de laatste paar dagen hebben zowel Canelo als zijn promotor, Oscar De La Hoya van Golden Boy Promotions, de mogelijkheid van een trilo-gevecht genoemd.

Maar Loeffler waarschuwt dat een derde gevecht – als het zou gebeuren – geen onmiddellijke optie zou zijn.

Er is geen rematch-clausule voor beide partijen in de aanstaande tiebreak. Als Golovkin wint, onthult Loeffler dat een confrontatie met WBO middengewichtkampioen Billy Joe Saunders hun topprioriteit zou zijn geen trilogie met Canelo. Loeffler sluit de mogelijkheid van een derde gevecht in de toekomst niet uit, maar het zal niet gebeuren in een back-to-back-scenario.

Degenen die gaan winnen zijn de fans

Omdat ze niet twee of drie jaar moeten wachten op de schiftingsbreker,” zei Loeffler tegen Eduard Cauich. “[Een derde gevecht] was iets dat geen van beide partijen besprak, zowel Eric Gomez [president van Golden Boy Promotions] als ik, zeiden dat we ons alleen maar zorgen zouden maken over het tweede gevecht Het onderhandelen over een andere clausule voor het derde gevecht had geen zin. overeengekomen dat wie wint, zou beslissen of een derde gevecht zinvol is.

Er zal daarna geen onmiddellijk gevecht meer zijn. “Als er een derde gevecht is, zal het geen directe trilogie zijn. Als Golovkin wint, zal hij de titel verenigen met Saunders.”

Bekijk ook

Proud Boy mept knuppelende Antifa onderuit! ‘Superheld?’ (video)

Tijdens een demonstratie werd een van

'Puur racisme!' Boksicoon Mayweather als een hond behandeld

‘Puur racisme!’ Boksicoon Mayweather als een hond behandeld

Floyd Mayweather heeft de klus geklaard

ZIEN! Maryna Moroz 1e UFC-vechtster in Playboy: 'Kan niet wachten'

ZIEN! 1e UFC-vechtster in Playboy: ‘Kan niet wachten’

De Oekraïense MMA-vechtster is hiermee de eerste

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page