MANAGER: Jairzinho Rozenstruik liet ons zomaar vallen (exclusief) Nieuws
Nieuws

MANAGER: Jairzinho Rozenstruik liet ons zomaar vallen (exclusief)

MANAGER: Jairzinho Rozenstruik liet ons zomaar vallen (exclusief)
MANAGER: Jairzinho Rozenstruik liet ons zomaar vallen (exclusief)

UFC zwaargewicht Jairzinho Rozenstruik is een van de grootste MMA-talenten van het ogenblik.

Rozenstruik die vanuit Suriname vecht kan gezien worden als een geduchte vechter, 7 december staat hij tegenover de Nederlandse MMA-legende Alistair Overeem. Rozenstruik was tot voor kort onder het management van Duello Sports Management, maar zegde daar plots zijn contract op.

Onze redactie spreek met Gokhan Yildizli van Duello, die ons vertelde dat het vertrek van Rozenstruik hem en zijn management bureau compleet verraste. “Ik kreeg plots een hele lange mail dat Jairzinho zijn contract wilde opzeggen. Dat ging natuurlijk niet zomaar en er is flink over onderhandeld, “ zegt Yildizli die een groot aantal topvechters in zijn stal heeft.

Geen kwaad bloed

"Ik ben van mening dat sommige mensen om Jairzinho heen een kwade invloed op hem hebben gehad, hebben gezorgd dat hij wilde overstappen naar het Amerikaanse First Round management,” vervolgt Yildizli. De top manager geeft aan dat er geen kwaad bloed is en dat hij Rozenstruik als vechter hoog heeft zitten.

Yildizli en zijn Duello sport zijn experts op het gebied van het managen van topsporters en met name vechtsporters. Zij vertegenwoordigen dan ook veel vechters over de hele wereld, die bij de UFC en Bellator om er een paar te noemen vechten. Luister naar onze Podcast waarin Gokhan Yildizli meer verteld over de plotselinge breuk met Rozenstruik.

https://soundcloud.com/user-190229380/interview-gokhan-yildizli-jairzinho-rozenstuik-suddenly-abandoned-us

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws