Gökhan Saki zegt af voor UFC 219 wegens knieblessure – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Gökhan Saki zegt af voor UFC 219 wegens knieblessure

Gökhan Saki zegt af voor UFC 219 wegens knieblessure

De Fightcard voor UFC 219 is een stuk minder interessant geworden voor Nederlandse MMA fans!

De Nederlands-Turkse MMA vechter Gökhan Saki heeft afgezegd voor UFC 219 wat gehouden wordt op 30 december aanstaande in Las Vegas. Saki die eerder een top debuut maakte in de UFC eerder dit jaar is geblesseerd aan zijn knie en kan niet aantreden tegen Khalil Rountree Jr. De partij zou plaatsvinden in de Licht zwaargewicht divisie, naar verluidt vervangt de uit Polen afkomstige Michal Oleksiejczuk de geblesseerde Saki.

Gokhan Saki zal de UFC gaan regeren!

Schokkend nieuws voor de Nederlands-Turkse MMA fans

Dat het nieuws hard zal aankomen bij de fans van Gökhan Saki staat buiten kijf, na zijn vertrek uit kickboks land is zin scharen fans alleen maar groter geworden, versterkt door zijn debuut in de UFC. Men wist dat Gokhan Saki’s UFC-debuut memorabel zou zijn. Maar dat hij Henrique da Silva twee keer zou laten vallen, dan zijn eigen mondstuk zou laten vallen, deze op miraculeuze manier de zaal in zou trappen, en zijn water over de bovenkant van de kooi zou gooien?

Da Silva dacht dat hij een snelle comeback had gemaakt

Dat was alles in iets minder dan één gevechtsronde tijdens UFC Fight Night 117 toen Saki (1-1 MMA, 1-0 UFC) vroeg uit de poorten stormde, daarna laat in de ronde vervaagde en uiteindelijk eindigde met één grote linkse hoek, terwijl da Silva (12-4 MMA, 2-4 UFC) dacht dat hij een snelle comeback had gemaakt. Dit soort actie hadden de fans natuurlijk ook weer verwacht in december, waar zeker Saki weer een top gevecht ten beste zou laten zien. Helaas mag het niet zo zijn. Wij wensen Gökhan dan ook een spoedig herstel toe.

 

 

Bekijk ook

Anthony Joshua: ‘Het gevecht met Tyson Fury komt er, wat er ook gebeurt’

Bepaalt blij is Joshua niet met Fury en vindt dat deze en zijn team de complete bokswereld in haar hemd heeft laten staan.

RIVALEN OPGEPAST! Hier komt UFC-ster SPEEDY McGregor

Conor McGregor staat over een kleine maand tegenover Dustin Poirier in de UFC kooi.

FOUTJE! Vechter zwaar ‘KO’ doordat scheids even niet oplet

Mohammad Karaki werd op brute wijze knock-out geslagen

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page