Gokhan Saki wil de kooi in tegen Michael Bisping Nieuws
Nieuws

Gokhan Saki wil de kooi in tegen Michael Bisping

Gokhan Saki wil de kooi in tegen Michael Bisping

Saki wil de kooi wel in met Bisping

Michael Bisping won 14 van zijn eerste 15 gevechten voordat hij naar middengewicht verhuisde, waar hij een ster werd voor de UFC, een kampioenschap won in juni 2016 en het met succes verdedigde. Het volgende gevecht van Bisping's carrière zou zijn laatste kunnen zijn en een aantal namen zijn gesuggereerd voordat hij met pensioen gaat, waaronder Nick Diaz en Lyoto Machida. Nu gooit Saki zijn naam in de spreekwoordelijke zin de kooi in.

De laatste vechter die tegenover Bisping stond

Saki stelde 'MMA legend to kickboxing legend' voor, een verwijzing naar zijn eigen achtergrond als een wereldkampioen vechter die vocht voor de K-1 en Glory organisties. De volgende partij tegen Khalil Rountree is voor Saki is slechts zijn derde pro MMA gevecht, Als hij deze weet te winnen kan er een kans in zitten dat de UFC hem als mogelijk tegenstander ziet voor Bisping, daarmee kan hij geschiedenis schrijven als de laatste vechter die tegenover Bisping stond aangezien het hie dan om diens afscheid partij zal gaan.

Gokhan Saki wil de kooi in tegen Michael Bisping

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws