Home / Nieuws / Gokhan Saki weer de kooi in bij de UFC

Gokhan Saki weer de kooi in bij de UFC

Het gonsde al een tijdje rond maar nu gaat het waarschijnlijk toch gebeuren Gokhan Saki keert terug bij UFC?

Saki maakte zijn debuut tijdens het UFC in Saitama event in Japan, daar nam hij de winst af van Henrique da Sliva. Daarna was hij gepland om te geen vechten tegen Khalil Roundtree op UFC 219, echter moest hij zich wegens een knieblessure vroegtijdig terug trekken. Op social media kondigde Saki vandaag aan dat er groot nieuws op komst is, wat volgens bronnen te maken heeft met zijn rentree bij de UFC na een afwezigheid door een blessure.

Dit is een oude blessure die dateert van Glory 1 in Zweden

“Ongeveer 5 minuten voor het gevecht voelde er iets niet goed. Ik ging het gevecht alsnog aan en won binnen één minuut, maar toen ik terugkwam in de kleedkamer was mijn knie opgezwollen.” Daarna ben ik één week gestopt met trainen. Met kickboksen voelde ik het niet echt maar tijdens mijn UFC-gevecht voelde ik dat er iets niet goed zat nadat ik hem trapte. Misschien lag het aan de beweging of omdat het voetenwerk anders is in MMA.” Vertelde Saki destijds.

Hopelijk weer in maart de kooi in na meniscus operatie

Vorig jaar gaf Saki aan in een interview met Epic/MMA dat hij verwachte in Maart 2018 weer de kooi in te kunnen gaan. Hij is inmiddels geholpen aan zijn meniscus en heeft hard gewerkt aan zijn herstel. Uit een bron dichtbij Saki hadden wij al vernomen dat hij zeer binnenkort weer voor de UFC zou gaan vechten, de vraag rest alleen op welk UFC event? Wellicht in Londen al op 18 maart aanstaande tijdens UFC FIGHT NIGHT Londen? Ons advies houdt Saki zijn social media nauwlettend in de gaten, want als hij terugkeert is dit iets om niet te missen!

Bekijk ook

WFL Boxing Influencers: ‘bekende rappers en vloggers met elkaar op de vuist’

Vanaf februari 2019 komt de World fighting League met een nieuw boks concept. Net als ...

Bizar: 15-jarig vechtsport talent sterft tijdens opladen iPhone

Irina Rybnikova, een opkomend vechtsport talent, stierf zaterdag thuis in de Siberische stad Bratsk, Rusland. ...

Netflix komt met extreme vechtsport serie voor Nederlandse fans

Goed nieuws voor de vechtsport fans die een abonnement op Netflix hebben. De zender komt ...