Gökhan Saki: ‘Waarom laten we deze clowns toe in de ring?’ – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Gökhan Saki: ‘Waarom laten we deze clowns toe in de ring?’

Gökhan Saki: ‘Waarom laten we deze clowns toe in de ring?’

Gökhan Saki: 'Waarom laten we deze clowns toe in de ring?'

Gökhan Saki is de nepvechters beu die de ring in gaan zoals YouTubers en broers Jake en Logan Paul. “Geen clowns meer in de ring, zij hebben er niks te zoeken.”

Niet alleen Saki is klaar met personen die het boksen, kickboksen of andere vechtsporten belachelijk maken door voor veel geld de ring in te gaan. Vechtlegendes daargelaten, vindt Saki dat het tijd is dat deze onverlaten de sport niet meer belachelijk mogen maken.

Pak slaag

Op twitter poste Saki vanavond dan ook: ,,We vochten in dezelfde nacht met 3-4 vechters. Nu geven we 2 clowns toegang tot de ring, wat kun je nog meer verwachten dan een circusact van sommige YouTubers. Nee, niet Ben (Askren. red) maar Jake Paul en Logan Paul. Ze hebben een pak slaag nodig, wakker worden en verder gaan met hun BS-youtube”, aldus Saki.

Op 17 april staan Jake Paul en MMA-vechter Askren tegenover elkaar in een evenement welke miljoenen op zal leveren. Veel vechters, fans en critici vinden het tijd dat de sport niet langer wordt (mis)gebruikt, waaronder Saki.

Bekijk ook

‘De gevaarlijkste bitch is terug’: Ex UFC-kampioen claimt titelgevecht

Joanna Jedrzejczyk wil de winnaar van Zhang Weili vs. Rose Namajunas

UFC-baas: Whiplash vechter de schuld van Matchmaker

Normaal gesproken zou UFC-president Dana White de man in het midden zijn tijdens de staredowns om ervoor te zorgen dat het niet uit de hand loopt.

Surinaamse sloper Rozenstruik 5 juni de UFC-kooi weer in

Het gevecht is voor Rozenstruik die als nummer 6 op de UFC zwaargewicht ranglijst staat zijn tweede dit jaar.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page