Gökhan Saki: 'Waarom laten we deze clowns toe in de ring?' Nieuws
Nieuws

Gökhan Saki: 'Waarom laten we deze clowns toe in de ring?'

Gökhan Saki: 'Waarom laten we deze clowns toe in de ring?'

Gökhan Saki is de nepvechters beu die de ring in gaan zoals YouTubers en broers Jake en Logan Paul. "Geen clowns meer in de ring, zij hebben er niks te zoeken."

Niet alleen Saki is klaar met personen die het boksen, kickboksen of andere vechtsporten belachelijk maken door voor veel geld de ring in te gaan. Vechtlegendes daargelaten, vindt Saki dat het tijd is dat deze onverlaten de sport niet meer belachelijk mogen maken.

Pak slaag

Op twitter poste Saki vanavond dan ook: ,,We vochten in dezelfde nacht met 3-4 vechters. Nu geven we 2 clowns toegang tot de ring, wat kun je nog meer verwachten dan een circusact van sommige YouTubers. Nee, niet Ben (Askren. red) maar Jake Paul en Logan Paul. Ze hebben een pak slaag nodig, wakker worden en verder gaan met hun BS-youtube", aldus Saki.

Op 17 april staan Jake Paul en MMA-vechter Askren tegenover elkaar in een evenement welke miljoenen op zal leveren. Veel vechters, fans en critici vinden het tijd dat de sport niet langer wordt (mis)gebruikt, waaronder Saki.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws