Gokhan Saki vs. Mark Hunt in de planning voor UFC Adelaide Nieuws
Nieuws

Gokhan Saki vs. Mark Hunt in de planning voor UFC Adelaide

Gokhan Saki vs. Mark Hunt in de planning voor UFC Adelaide

Hoewel hij een prominente kickbokser is, had Hunt zijn eerste MMA-gevecht al in juni 2004. Zijn laatste kickboks wedstrijd was in april 2008. "The Super Samoan" debuteerde acht jaar geleden in de Octagon. Er is nog één wedstrijd resterend in zijn UFC-contract.

Saki maakte zijn UFC-debuut op 28 september 2017 in Japan. Daarvóór vocht "The Rebel" in K-1, het is Showtime en bij GLORY die hij achter zich liet omdat onder andere de gewenste partij tegen Rico Verhoeven maar niet kwam.

Mark Hunt wil ook

En toch, hoewel Hunt en Saki elkaar nooit troffen binnen de kickboks ring, is er een kans om getuige te zijn van hun gevecht tijdens de komende UFC Adelaide (Fight Night 142) gepland voor 2 december. Saki heeft onlangs een afbeelding gedeeld op sociale media waarin een zwaargewicht botsing met Mark Hunt wordt voorgesteld. De laatste stemde toe, reageerde met "Let's bang then" (via Twitter).

Hunt komt eerder deze maand van een eerste ronde nederlaag tegen Oleksiy Oliynyk bij UFC Moskou. Saki leed zijn eerste TKO verlies in de eerste ronde tegen Khalil Rountree Jr. bij UFC 226.

Niets zeker

Wij vroegen Gokhan Saki naar de status van een eventueel gevecht en hij melde ons dat zijn team er mee bezig is, maar dat nog niets vast staat. Ook uit bronnen bij de UFC is nog niets medegedeeld over een eventuele match tussen Saki en Hunt.

Gokhan Saki vs. Mark Hunt in de planning voor UFC Adelaide
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws