Gokhan Saki vecht niet op UFC Rotterdam - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Gokhan Saki vecht niet op UFC Rotterdam

Gokhan Saki vecht niet op UFC Rotterdam

Nederlands kickboks koning Gokhan Saki heeft een tijd en een tegenstander voor zijn UFC debuut.

Saki (0-1 MMA, 0-0 UFC) Wie een deal met de UFC eerder dit jaar ondertekende, zal vechten tegen Henrique da Silva (12-3 MMA, 2-3 UFC) op 23 september bij UFC Fight Night Saitama Super Arena in Saitama, Japan, in de buurt van Tokio. Broadcast Plannen voor de kaart-zijn nog niet bekend. UFC officials hebben dit bekend gemaakt. Hij vecht dus niet in Rotterdam bij de aankomende UFC Night.

De kunst van het kickboksen naar de achthoek

Gokhan Saki  zei na de UFC ondertekening, ik zal de kunst van het kickboksen brengen naar de achthoek”. Saki heeft zijn laatste  MMA gevecht bijna 13 jaar geleden gevochten met een TKO verlies voor James Zikic in Liverpool, Engeland. Sindsdien is zijn loopbaantraject kickboksen geweest en omvatte een licht zwaargewicht titel en Glory licht zwaargewicht kampioenschap toernooi.

De koning  van het kickboksen

De Nederlandse en Europese Muay Thai kampioen kickboksen won van Ray Sefo, Tyrone Spong (tweemaal) en Melvin Manhoef en stond in de ringen tegen Alistair Overeem – een strijd die hij door TKO had verloren te wijden aan een gebroken arm in de eerste ronde in 2010.

Zijn kickboks carrière heeft 83 overwinningen en slechts 16 verliezen, 83 wins-zijn door knock-out gekomen. Hij begon zijn carrière in 2000 en bleef winnen. Dat verdiende hem een tweede bijnaam: “De Turkse Tyson”

Henrique da Silva

Braziliaanse da Silva heeft in een moeilijke periode achter de rug. Na zijn carrière een perfecte 12-0, met inbegrip van zijn eerste twee gevechten in de UFC. Na een TKO tegen Jonathan Wilson bij UFC 199, da Silva pakte een overwinning voor een armklem tegen Joachim Christensen in oktober 2016. Daarna werd hij uitgeshakeld door Paul Craig, vocht onbeslist tegen Jordan Johnson bij UFC op FOX 23 in januari en werd knock-out geslagen in slechts 22 seconden door Ion Cutelaba bij UFC Fight Night 110 een maand geleden in Nieuw-Zeeland. Dus Saki zijn debuut kal wel eens meteen een knaller worden.

Bekijk ook

Elleboog koning maakt gehakt van rivaal in bloedig gevecht

Bloedbad! Elleboog koning maakt gehakt van rivaal | video

Met een paar venijnige elleboogstoten

Boksster Bridges halfnaakt bij weging wedstrijd | video

Boksster Bridges halfnaakt bij weging wedstrijd | video

Ebanie Bridges weet hoe zij de aandacht moet trekken

Van Shaolin monnik tot UFC-ster! 'Dit is de Monkey King'

Van Shaolin monnik tot UFC-ster! ‘Dit is de Monkey King’

Na een training bij Shaolin Masters besloot Song zijn nieuwe MMA-droom na te jagen

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page