Gokhan Saki vecht op UFC 219 tegen Khalil Rountree! Nieuws
Nieuws

Gokhan Saki vecht op UFC 219 tegen Khalil Rountree!

Gokhan Saki vecht op UFC 219 tegen Khalil Rountree!

Zaterdag 30 december stapt Gokhan Saki wederom de UFC ring in op UFC 219

Gokhan Saki vecht op UFC 219 tegen Khalil Rountree!

Het debuut van Saki was meer dan succesvol te noemen in Japan een aantal weken gelden waar hij een zege haalde. UFC matchmakers verspilden geen tijd met een boeking voor Gokhan Saki voor zijn tweede wedstrijd. Saki (1-1 MMA, 1-0 UFC) is opgeroepen om tegen medaille-licht zwaargewicht Khalil Rountree (6-2 MMA, 2-2 UFC) UFC 219 te vechten, meldden de officials vandaag.

Eindejaar partij

UFC 219 vindt plaats op 30 december in de T-Mobile Arena in Las Vegas. Het wordt op pay-per-view op FS1 en UFC Fight Pass uitgezonden, hoewel de volledige strijdkaart en de order nog niet zijn afgerond. Saki, de 33-jarige Nederlands-Turkse kickboxer, is deze afgelopen maand voor de eerste keer in 13 jaar de eerste keer voor een MMA partij teruggekomen bij het UFC Fight Night 117 event, waar hij een blistende eerste ronde knock-out op Henrique da Silva scoorde. De overwinning verdiende hem een "Performance of the Night" bonus en resulteerde in een onvergetelijk post-fight interview.

Hij ontmoet nu Rountree, die een runner-up was op "The Ultimate Fighter 23" en begon zijn UFC-carriere met verliezen aan Andrew Sanchez en Tyson Pedro. Echter, de 27-jarige is sindsdien teruggekomen met back-to-back eerste ronde knockouts op Daniel Jolly en Paul Craig.

Met de toevoeging van Saki bevat de UFC 219 lineup nu ook:

Dominick Cruz vs Jimmie Rivera
Carlos Condit vs Neil Magny
Cynthia Calvillo vs Carla Esparza
Matheus Nicolau vs Louis Smolka
Khalil Rountree vs Gokhan Saki

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws