Gokhan Saki; McGregor’s druk van cruciaal belang tegen Mayweather – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Gokhan Saki; McGregor’s druk van cruciaal belang tegen Mayweather

Gokhan Saki; McGregor’s druk van cruciaal belang tegen Mayweather

Wereldkampioen kickboksen Gokhan Saki zegt; McGregor’s druk zal van cruciaal belang zijn tegen Mayweather.

Gokhan Saki zegt dat Mayweather niet gewend zal zijn aan het soort druk dat McGregor tegen hem zal gebruiken om te vechten als ze elkaar in augustus in de ring ontmoeten.

McGregor heeft de meeste kans om te winnen

Wereldkampioen kickboxer en de recente nieuwste aanwinst voor de UFC Gokhan Saki, is een van de staand vechten specialisten in de wereld. De Turkse Tyson bezit, zoals bekend is, een verbluffend professioneel record in de vechtsport, met 59 knockouts van zijn 83 professionele winst partijen en zegt dat hij de variabelen heeft onderzocht voor de komende Conor McGregor vs Floyd Mayweather bokswedstrijd – en geeft de meest kans om te winnen aan de Ier.

Uitkijken naar het gevecht van 26 augustus

Saki zal binnenkort zal zijn rentree maken in de UFC ring., dit zal in september op het UFC Rotterdam-evenement plaatsvinden, maar ondanks dat alles, kijkt hij uit naar 26 aug. Het gevecht tussen McGregor en Mayweather zal hij met een grote interesse volgen. En zoals hij in een recent interview met Dubai Eye Sport heeft gezegd, denkt hij dat de lichtgewicht kampioen van de UFC een kans heeft om Floyd Mayweather zijn eerste professionele nederlaag te bezorgen. Dit vanwege het vermogen van McGregor om een ​​tegenstander zijn zwakke punten te ontleden wanneer hij in de ring staat met hen.

“Ik train ook veel met professionele boksers en deze zijn gewend om over twaalf rondes te vechten, van drie minuten,” zegt Saki.

‘Ze beginnen langzaam. Als Conor agressief begint en hij gebruikt veel druk … Als ik hem was, zou ik voor vijf, zes ronden flinke oorlog met Floyd maken. Ik geloof – maar misschien lacht iedereen mij wel uit – dat hij een kans zal hebben omdat hij een tegenstander ter plekke kan inschatten en ontleden”.

“Ze zijn niet gewend aan agressieve vechters. Als je [Floyd’s] laatste paar gevechten ziet, was alleen Maidana agressief tegen hem. Hij sloeg hem een ​​paar keer. Hij sloeg hem ook bijna knock out”.

Hoe het ook zei Gokhan Saki kan wel een gelijk hebben dat de Mc Gregor Mayweather alle hoeken van de ring gaat laten zien. MM is een agressieve sport die vechters staalt op alle vlakken, en dit kan wel eens in het voordeel zijn van McGregor!

Bekijk ook

Anthony Joshua: ‘Het gevecht met Tyson Fury komt er, wat er ook gebeurt’

Bepaalt blij is Joshua niet met Fury en vindt dat deze en zijn team de complete bokswereld in haar hemd heeft laten staan.

RIVALEN OPGEPAST! Hier komt UFC-ster SPEEDY McGregor

Conor McGregor staat over een kleine maand tegenover Dustin Poirier in de UFC kooi.

FOUTJE! Vechter zwaar ‘KO’ doordat scheids even niet oplet

Mohammad Karaki werd op brute wijze knock-out geslagen

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page