Gokhan Saki; Khalil Roundtree zal meedogenloos neergaan in de kooi Nieuws
Nieuws

Gokhan Saki; Khalil Roundtree zal meedogenloos neergaan in de kooi

Gokhan Saki; Khalil Roundtree zal meedogenloos neergaan in de kooi

Saki is een meester in het staande vechten

"Iedereen zegt dat hij een goede staande vechter is, en voor mij denk ik dat hij probeert op te staan. Mensen begrijpen vaak niet wat staand vechten inhoudt, dus zijn ze erg enthousiast over de manier waarop hij vecht." Verklaarde Gokhan tijdens een recent gesprek met de site Bloody Elbow. Saki, ondertussen, is een expert als het gaat om het staande vechten in plaats van naar de grond te gaan, de voormalig wereldkampioen kickboksen maakte een naam voor zichzelf, door het op te nemen en het verslaan van de beste in de wereld, voordat hij een full-time overgang naar MMA maakte.

Na een paar stoten uitwisselingen zal Rountree snel willen worstelen

"Ik denk dat wanneer ze mijn stand vechten zien en vergeleken met die van hem, ze zullen zien wat echt staand vechten is. Dus ik denk dat hij liever niet staand met mij vecht, hij zal proberen met me te worstelen of hij zal proberen Jiu-Jitsu met me te doen, "voegde hij eraan toe. "Wel, ik denk niet dat hij daarvoor de kwaliteit heeft, weet je? In een korte tijd, om dit allemaal te leren, om dit allemaal samen te brengen. "Wat brengt Khalil naar de tafel? Niets. Er is geen plaats voor hem aan deze tafel. Hij heeft te veel zwakte. Ik weet wat die zwakke punten zijn. Wil hij daar aan werken? Het is te laat. Ik ben er al."Het wordt een spannende partij aanstaande zaterdag, wie is uw favoriet?

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws