Gökhan Saki is van plan om een ​​'MMA legende' te worden - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Gökhan Saki is van plan om een ​​’MMA legende’ te worden

Gökhan Saki is van plan om een ​​’MMA legende’ te worden

Gökhan Saki is van plan om een ​​’MMA legende’ te worden tijdens zijn debuut in de UFC

K-1 legende, Gökhan Saki, was onlangs op de Dubai Eye Sport-radio te horen over Conor McGregor vs. Floyd Mayweather, en zijn toekomst in de UFC en zijn onlangs ondertekende contract met de toonaangevende MMA-organisatie.

Gökhan Saki is van plan om een ​​'MMA legende' te worden tijdens zijn debuut in de UFC

Gokhan Saki de beste keuze voor de UFC sinds Conor McGregor

Toen Saki had aangekondigd dat hij bij de UFC had getekend, heeft hij verklaard dat hij de beste keuze voor de organisatie was sinds McGregor, die in 2013 was gerecruteerd, en zou de eerste tweevoudige kampioen van de organisatie worden. Evenals de winnaar van de grootste crossover-strijd in de geschiedenis 26 augustus 2017,  tegen waarschijnlijk de beste defensieve bokser van alle tijden Mayweather, die in 49 professionele wedstrijden ongeslagen is.

Saki’s late carrière stap

Alhoewel “The Rebel” tegen de grootste in de wereld van het kickboksen heeft gevochten, waaronder: Tyrone Spong, Daniel Ghita, Ray Sefo en Alexey Ignashov, die een record van 89-16-1 in professionele kickboksen verzamelen, is Saki o-1 in MMA. Op 33 jarige leeftijd en de overgang naar MMA vanuit het kickboksen (na een twee jaar stilte) werd de vraag gesteld waarom hij de carrière stap zo laat in zijn carrière maakt waarop Saki reageerde:

“Zoals ik over mezelf kan vertellen, voelde ik me nooit zo geestelijk, en fysiek sterker als ooit, en ik stopte met vechten de afgelopen twee jaar; Ik werdnooit uitgeschakeld, je weet het, ik ben nog steeds nieuw, weet je. Ik vecht altijd tegen zwaargewichten, dus voor mij was het niet altijd moeilijk om tegen de grote jongens te vechten, nu ga ik nog steeds tegen grote jongens vechten maar hetzelfde gewicht dus het is perfecte tijd voor mij. Ik denk gemakkelijk vier, vijf jaar nog te kunnen vechten”

Sterke geruchten over de voormalige GLORY Kickboks-kampioen

Met sterke geruchten over de voormalige GLORY Kickboks-kampioen, Gökhan Saki, die op 2 september 2017 zijn UFC-debuut op UFC Rotterdam (onder leiding van Stefan Struve tegen Alexander Volkov) zal maken, zullen de komende weken interessant zijn om te zien hoe de rest van de flight zich ontvouwt.

Saki zal als lichtgewicht in de UFC concurreren, die twee van de grootste namen in MMA heeft, met huidige kampioen Daniel Cormier en voormalig onbetwiste kampioen, Jon Jones. Sommigen zouden echter beweren dat de rest van de divisie niet zo sterk is in vergelijking met bittere rivalen Cormier en Jones – een discussie punt dat tijdens het radio-interview door Saki’s team werd bevestigd.

Met de concurrentie in de lichtgewicht divisie die als niet de sterkste werd geaccepteerd, werd de vraag vervolgens aan Saki gesteld hoe hij denkt dat men zich hem herinnert in MMA vier of vijf jaar vanaf nu. Zijn antwoord: Als “De Legende van de MMA.”

Bekijk ook

Kazach krijgt 2 man knock-out tijdens oneerlijke MMA-wedstrijd

Kazach krijgt 2 man knock-out tijdens oneerlijke MMA-wedstrijd (video)

We zijn het inmiddels gewend de bizarre gevechten uit Rusland

Glory kampioen ‘Petch’ kansloos tegen oud-rivaal in beladen wedstrijd

Petchpanomrung de Glory Kickboxing vedergewicht kampioen leed vandaag een nederlaag tegen oud-rivaal Chujaroen Dabransarakham

Man slaat met boksbeugels slachtoffer in elkaar! 'Vechtsporter?'

Man slaat met boksbeugels slachtoffer in elkaar! ‘Vechtsporter?’ (video)

Een man werd in elkaar geslagen met een boksbeugel tijdens een vechtpartij

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page