Home / Nieuws / Gokhan Saki is klaar om iedereen in de UFC knockout te slaan!

Gokhan Saki is klaar om iedereen in de UFC knockout te slaan!

Zijn overstap van Glory naar de UFC deed menig hoofd schudden van verbazing, maar Gokhan Saki gaat zijn eigen weg en heeft een duidelijke boodschap!

“I’m not here to win fights, I’m here to Knock people Out”, zo schrijft Gokhan Saki op zijn twitter account, en dat is geen bluf. Wij kennen hem als een keiharde vechter, die zeker menig vechter in de UFC zal doen nadenken voordat men met hem de ring in stapt.

Trots op Saki

Na eerdere Nederlanders die de UFC instapte zoals Alistair Overeem, Germaine de Randamie bijvoorbeeld kunnen wij wel stellen dat Nederland trots mag zijn op haar vechters, en ook de Turkse bevolking natuurlijk in het geval van Saki. Nederland staat bekend als keihard vechters land door groten zoals Ramon Dekkers om een voorbeeld te noemen. Gokhan Saki kunnen wij alvast toevoegen aan deze lijst met vechters. Lees hier meer over zijn overstap naar de UFC!

UFC debuut

Gokhan Saki maakt in Japan zijn eerste UFC debuut op 23 september in Tokio UFC Fight Night 117 voor een partij tegen Luiz Henrique Da Silva. Nog een aantal dagen wachten dus voor hemzelf en zijn trouwe fans! En zijn boodschap herhalen wij nog maar even; “Gokhan komt niet om te winnen, maar om iedereen knockout te slaan”.

Bekijk ook

UFC-ster Khabib Nurmagomedov helpt drugsverslaafden afkicken

Khabib Nurmagomedov helpt 50 drugsverslaafden in Dagestan, inclusief dekking van behandelingskosten en geestelijke hulp. MMA-vechter ...

Gestoord: Hongerige bokser bijt stuk uit arm van rivaal (video)

Gabriel “El Loco” Díaz, deed zijn bijnaam ‘de gek’ eer aan in zijn wedstrijd tegen ...

SORRY: UFC-ster Rozenstruik verontschuldigt zich bij fans (video)

Jairzinho Rozenstruik is niet tevreden met zijn eigen prestatie afgelopen nacht in Las Vegas tegen ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page