Gokhan Saki is klaar om de UFC te overheersen! Nieuws
Nieuws

Gokhan Saki is klaar om de UFC te overheersen!

Gokhan Saki is klaar om de UFC te overheersen!

Gokhan Saki, 23 september zal ik laten zien hoe één man een natie beweegt!

Via Twitter liet Gokhan Saki blijken klaar te zijn voor zijn debuut in de UFC op 23 september aanstaande in Japan. Saki (0-1 MMA, 0-0 UFC), die eerder dit jaar een deal met de UFC heeft getekend, zal tegen Henrique da Silva (12-3 MMA, 2-3 UFC) vechten op het 23 september UFC Fight Night-evenement in de Saitama Super Arena in Saitama, Japan, in de buurt van Tokio.

Foto zegt vaak meer dan woorden

Een indrukwekkende foto, met een nog indrukwekkendere tekst; "23 september zal ik laten zien hoe één man een natie beweegt!". Wij kijken uit naar het gevecht van Saki, wederom een top vechter die het ongetwijfeld zal gaan maken in de UFC.

De voormalige wereld, Nederlandse en Europese muay-thaise kampioen heeft opmerkelijke kickboks winsten behaald op Ray Sefo, Tyrone Spong (twee keer) en Melvin Manhoef. Hij heeft ook in de ring tegen Alistair Overeem gestaan, een gevecht die hij door TKO verloor door een gebroken arm in de eerste ronde in 2010.

Maar nu zal hij de UFC gaan overheersen, dus wees gewaarschuwd "Gokhan is coming to get all the prizes"!

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws