Gokhan Saki is klaar om de UFC te overheersen! - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Gokhan Saki is klaar om de UFC te overheersen!

Gokhan Saki is klaar om de UFC te overheersen!

Gokhan Saki, 23 september zal ik laten zien hoe één man een natie beweegt!

 

Via Twitter liet Gokhan Saki blijken klaar te zijn voor zijn debuut in de UFC op 23 september aanstaande in Japan. Saki (0-1 MMA, 0-0 UFC), die eerder dit jaar een deal met de UFC heeft getekend, zal tegen Henrique da Silva (12-3 MMA, 2-3 UFC) vechten op het 23 september UFC Fight Night-evenement in de Saitama Super Arena in Saitama, Japan, in de buurt van Tokio.

Foto zegt vaak meer dan woorden

Een indrukwekkende foto, met een nog indrukwekkendere tekst; “23 september zal ik laten zien hoe één man een natie beweegt!”. Wij kijken uit naar het gevecht van Saki, wederom een top vechter die het ongetwijfeld zal gaan maken in de UFC.

De voormalige wereld, Nederlandse en Europese muay-thaise kampioen heeft opmerkelijke kickboks winsten behaald op Ray Sefo, Tyrone Spong (twee keer) en Melvin Manhoef. Hij heeft  ook in de ring tegen Alistair Overeem gestaan, een gevecht die hij door TKO verloor door een gebroken arm in de eerste ronde in 2010.

Maar nu zal hij de UFC gaan overheersen, dus wees gewaarschuwd “Gokhan is coming to get all the prizes”!

 

 

Bekijk ook

Sexy Valerie ‘klaar’ met MMA-vechten! Stapt over naar show worstelen

Valerie Loureda tekent een dik contract bij WWE en zegt klaar te zijn met MMA-vechten. De mooi en vooral door velen gezien als sexy vechter maakte gisteren emotioneel haar besluit bekend.

Engste man niet bang voor sterkste man: 'Slacht hem af' (video)

Engste man niet bang voor sterkste man: ‘Slacht hem af’ (video)

Martyn Ford verklaart vertraging bij het overeenkomen van de bokswedstrijd tegen "softy" Thor Bjornsson.

Dana White UFC-president zegt dat Jon Jones "klaar is om te gaan" en bij zijn terugkeer zal vechten tegen Francis Ngannou of Stipe Miocic. De voormalige lichtgewicht kampioen is overgegaan naar zwaargewicht en daar wacht een stevige uitdaging.

UFC-legende Jon Jones maakt comeback: ‘Klaar om te gaan’

Dana White UFC-president zegt dat Jon Jones "klaar is om te gaan" en bij zijn terugkeer zal vechten tegen Francis Ngannou of Stipe Miocic.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page