Gokhan Saki beloofd iedereen fucking knock out te slaan in de UFC Nieuws
Nieuws

Gokhan Saki beloofd iedereen fucking knock out te slaan in de UFC

Gokhan Saki beloofd iedereen fucking knock out te slaan in de UFC

Gokhan Saki beloofd iedereen fucking knock out te slaan in de UFC in 2018

kickboxing specialist Gokhan Saki heeft onlangs een langdurig contract getekend met Ultimate Fighting Championship (UFC) na het scheiden met GLORY Kickboxing (details hier).

Het is een interessante ondertekening, want Saki heeft slechts één gemengde vechtkunsten (MMA) op zijn naam met een technisch knock-out verlies voor James Zikic-weg in 2004. Maar na het succes in de kickboxing scene voor de laatste 17 Jaren, won hij meerdere titels , "The Turkish Tyson" heeft plannen om zijn opvallende ervaring in het Octagon over te brengen.

Gokhan Saki beloofd iedereen fucking knock out te slaan in de UFC

Ik ga kickboksen brengen naar het Octagon

Kickboksen is mijn ding, mijn leven en ik stopte er voor twee jaar mee, en ik kan het niet wachten om het weer te laten zien, 'zei hij tijdens een recent interview tegen The MMA Hour.

Voor Saki was de overstap naar UFC een simpele, omdat hij niet onderhandelde met andere MMA-promoties, omdat hij zelf de beste van de beste wilde proberen.

'Ik spreek niet met de andere organisaties. Zoals ik al zei, als ik terugkom, ga ik het op het grootste podium doen en voor mij is UFC het grootste en meest populaire wedstrijdevenement ter wereld, dus dit is de beste manier om terug te komen voor mij .”

Vechten in de Ahoy

Geboren en getogen in Nederland, zegt Saki dat hij op 2 september in de Ahoy Rotterdam arena in Rotterdam, Nederland, vecht op het UFC Fight Night-evenement. En hij maakt niet uit wie hij daar tegen komt.

"Nee. Ik heb geen (voorkeur). Hoe kan ik het zeggen, ik zal iedereen bestrijden, de grootste, de kleinste, de zwaarste. Het is allemaal hetzelfde gewicht. Voor mij, het maakt me echt niet uit met wie ik vecht, ik ben alleen echt geïnteresseerd in mezelf en ik maak me geen zorgen over andere vechters. Het maakt me niet uit met wie ik eerst vecht. '

Zeker, Saki zegt dat hij geen uitgebreide MMA ervaring heeft, maar zegt dat hij een grote fan van Conor McGregor is en veel overeenkomsten ziet in zijn eigen en de vechtstijl van de Ier.

"Mijn favoriete vechter is McGregor. De manier waarop hij vecht, dat is toen ik pas echt begon te kijken naar UFC, "voegde hij eraan toe. "Ik heb niet veel gezien op UFC, maar toen Conor in het spel kwam, hield ik van deze man. De manier waarop hij gewerkt heeft, zoals hij is opgeleid, zijn geschiedenis, ik hou ervan. Hij slaapt in de sportschool, het is geweldig. '

De fans geven wat ze verwachten

"Ik wil gewoon de fans van UFC geven wat ze willen. Ze willen knockouts, ze willen vermaakt worden. Mijn fan base is altijd fanatisch. Als je mijn gevechten ziet, zijn de arena's vol, mensen schreeuwen en op het einde geef ik hen wat ze willen, "zei Gokhan. "Conor doet hetzelfde. Met kickboxing, mijn vechtstijl, mijn explosiviteit. '

Bovendien heeft de standup specialist voorspeld dat hij tegen deze tijd volgend jaar zal vechten voor de UFC titel.

"Ik weet of ik iets wil, ik werk er hard voor, ik zal het krijgen en ik denk deze keer volgend jaar, ik vecht al voor de titel. Ik ben klaar, man. Ik beloof je, na drie, vier gevechten zal ik klaar zijn, man. '

Je bent gewaarschuwd.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws