'Goed zo': Vechtbaas White over KO verlies Askren - Vechtsport Info
Home / Nieuws / ‘Goed zo’: Vechtbaas White over KO verlies Askren

‘Goed zo’: Vechtbaas White over KO verlies Askren

'Goed zo': Vechtbaas White over verlies Askren

Dana White heeft zich dan eindelijk uitgesproken over het verlies van Ben Askren tegen Jake Paul van afgelopen weekend. Funky Ben ging razendsnel knock-out tegen de YouTube koning die liever een bokser wil zijn.

Het verlies van Askren, de voormalige UFC-vechter en ONE FC kampioen is op het ogenblik een van de meest besproken controverses. Paul die door veel diehard vecht fans als een halve zachte aangezien wordt heeft het volgens UFC-president niet eens zo slecht gedaan.

Slim gedaan

In een interview met Yahoo Sports spreekt White zich uit over het feit dat hij gewed zou hebben op het gevecht met rapper Snoop Dogg; ,,Laat me het hier aan iedereen duidelijk maken. Ik heb nog nooit een illegale weddenschap gesloten. Ik heb zaterdagavond geen illegale weddenschap gesloten. Ik heb geen 2 miljoen dollar ingezet met Snoop of wie dan ook”, zegt White.

Over de knock-out en het verlies van Askren is White ook duidelijk; ,,Dit is de juiste man (Jake Paul. red), met de juiste gimmick op het juiste moment. Deze man speelt dit ding perfect uit. Boksen is op zo’n slechte plek op het ogenblik, dat ze er echt goed aan doen om mensen naar binnen te halen om dit soort entertainment te verkopen. Goed zo”, aldus White.

Bekijk ook

Vechtsport Killers! Noord-Koreaanse soldaten levensgevaarlijk

Noord-Koreaanse soldaten blijken levensgevaarlijke vechtmachines te zijn

‘KO’ Treffer! Spinning wheel kick nekt vechter (video)

In slechts 17 seconden maakte Akhmedov korte metten met zijn rivaal

Rico: ‘Derde gevecht met Badr zou leuk zijn’ (video)

Rico Verhoeven staat open voor nog een gevecht met kickboksende Badr Hari.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page