GLOW de absurde worstel vechtsport op Netflix - Vechtsport Info
Home / Nieuws / GLOW de absurde worstel vechtsport op Netflix

GLOW de absurde worstel vechtsport op Netflix

Gorgeous Ladies of Wrestling, of GLOW in het kort, nu terug op Netflix

In 1986, werd een nieuwe show gepresenteerd die anders was dan ooit op tv gezien. Gorgeous Ladies of Wrestling, of GLOW in het kort, was een glorierijk, bizar product van zijn tijd, waarbij al het vechten, ​​de melodrama en de fantasie van de mannelijke dominante worstel scene werd overgenomen door tientallen charismatische, flamboyante vrouwen van alle vormen en maten. Ga maar eens naar YouTube en er is geen tekort aan vintage GLOW-clips om te bekijken in al zijn absurditeit: rap interludes, domme direct-to-camera getuigenissen van de vrouwen die hun tegenstanders verslaan en over hun eigen vaardigheid in de ring opscheppen, slecht gemaakte sketches.

Gorgeous Ladies of Wrestling

Op fictie gebaseerde serie

Dus natuurlijk, ongeveer 30 jaar later, dacht iemand dat een op fictie gebaseerde, behind-the-scenes zou zorgen voor een dwingende, sociaal-politieke prestige-tv. Diegenen zijn Liz Flahive en Carly Mensch, de makers van Netflix’s nieuwe komediedrama, en het blijkt dat ze het bij het juiste eind hadden. Deze nieuwe interpretatie van GLOW, geïnspireerd door de fascinerende echte mannen en vrouwen die het origineel naar het Reagan-tijdperk hebben gebracht, is vol met een uitstekende ensemble cast. Deze omvat Alison Brie en Marc Maron, scherp commentaar op gender- en raciale stereotypen en een te gekke ’80s soundtrack. Het is ook gewoon leuk, bewust van (en soms schaamteloos toegeeflijk) de inherente slapeloosheid van het worstelen, terwijl ze er nooit naar uitkijken om de ring in te gaan.

Het GLOW verhaal in het kort

Op het eerste gezicht lijkt het dat GLOW hoofdzakelijk gefilterd wordt door de ogen van Brie’s ernstige go-getter Ruth, een gebroken actrice die in L.A. woont en gefrustreerd wordt door haar gebrek aan mogelijkheden voor full-dimensionale, rollen als vrouw in films. Zij besluit om geld bij te verdienen in de wereld van GLOW te stappen, en via de worstel ring aan haar levensbehoeftes te voldoen. Verder adviseren wij je indien je nieuwsgierig bent hoe de dames in het worstel het vergaat een kijkje te nemen op youtube.

Bekijk ook

Werd Denise Kielholtz bestolen van de winst bij Bellator?

Werd Denise Kielholtz bestolen van de winst bij Bellator MMA?

Denise Kielholtz verloor eerder vandaag in Uncasville, Connecticut, Amerika

Chico Kwasi pakt kickbokstitel in Turkije na extra ronde | video

Chico Kwasi pakt kickbokstitel in Turkije na extra ronde | video

Chico Kwasi van de bekende sportschool Mike's Gym

Elleboog koning maakt gehakt van rivaal in bloedig gevecht

Bloedbad! Elleboog koning maakt gehakt van rivaal | video

Met een paar venijnige elleboogstoten

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page