Glory's Ross Levine verzekert zich van titelkans in Karate Combat (video) Nieuws
Nieuws

Glory's Ross Levine verzekert zich van titelkans in Karate Combat (video)

Glory's Ross Levine verzekert zich van titelkans in Karate Combat (video)

Ross 'Turbo' Levine wacht een kans op het Karate Combat World Middleweight Championship. De Glory Kickbokser boekte een spectaculaire overwinning op Igor de Castaneda, tijdens het Karate Combat Series 4 evenement van afgelopen zaterdagavond.

Het gevecht tussen Levine en De Castaneda was officieel aangewezen als Middleweight Contender Eliminator, waarbij de winnaar verzekerd was van een titelkans. Karate Combat-president Adam Kovacs bevestigde dat Levine het nu zal opnemen tegen regerend kampioen Shahin Atamov later dit jaar.

Knock-out van het jaar

Het volgende evenement van Karate Combat gaat van start op zaterdag 28 mei. Met Karate Combat Wereldkampioen lichtgewicht Edgars Skrivers die zijn titel verdedigt in een bloedige rematch met aartsrivaal Luiz Rocha in de headliner.

Levine die bij Glory die in 2019 de knock-out van het jaar scoorde bij Glory Kickboxing maakte een stap naar het Karate Combat. De sport wordt zwaar gepromoot door onder andere vechtlegende en UFC-pionier Bas Rutten.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws