Glory welkom in deze landen nu Nederland afvalt
Home / Nieuws / Glory welkom in deze landen nu Nederland afvalt

Glory welkom in deze landen nu Nederland afvalt

Glory Kickboxing welkom in deze landen nu Nederland afvalt

Glory Kickboxing kondigde recent aan ons land op de zwarte lijst te hebben gezet. Maar een Poll wijst uit dat er landen zijn waar de fans graag heen zouden gaan.

Dat Glory Kickboxing Nederland voorlopig mijdt is een zware tegenvallen voor de fans in ons land. Alternatief is via betaald online kijken, of afreizen naar het buitenland. Vechtsport Info hield een Poll onder Glory fans en de landen waar deze heen zouden reizen om de gevechten te zien.

Veel animo

Onze zuiderburen België zijn het meest populair en zouden de fans zonder aarzelen naar toe reizen om een evenement te bezoeken. Gevolgd door Duitsland en verrassend wellicht Marokko. Ook Frankrijk wordt genoemd en staat op een vierde plaats. Onderstaand de verdeling van de landen.

België (40%), Duitsland (23%), Marokko (17%), en Frankrijk (8%). Overige landen Roemenië, Thailand en Albanië (totaal 12%). Het eerst volgende Glory evenement zal naar verwachting in maar dit jaar plaatsvinden. Eerst werd februari aangekondigd maar werd dit gewijzigd door de mededeling ons land niet aan te doen.

Bekijk ook

Wie is Rico Verhoeven?

Wie is Rico Verhoeven?

Rico Verhoeven is een Nederlandse professionele kickbokser

Jiu Jitsu kerel slaat flater in straatgevecht! 'Ga nou neer'

Jiu Jitsu kerel slaat flater in straatgevecht! ‘Ga nou neer’ | video

Het is duidelijk dat de wannabe Jiu Jtisu'er helemaal geen

TJ Dillashaw voormalig kampioen bantamgewicht, heeft afscheid genomen van de UFC. Dillashaw onderging onlangs een uitgebreide schouderoperatie na zijn verlies tegen Aljamain Sterling in oktober tijdens UFC 280.

Oud-kampioen Dillashaw stopt bij UFC! ‘Totaal kapot’

Hij kreeg een schorsing van twee jaar

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page