Glory welkom in deze landen nu Nederland afvalt
Home / Nieuws / Glory welkom in deze landen nu Nederland afvalt

Glory welkom in deze landen nu Nederland afvalt

Glory Kickboxing welkom in deze landen nu Nederland afvalt

Glory Kickboxing kondigde recent aan ons land op de zwarte lijst te hebben gezet. Maar een Poll wijst uit dat er landen zijn waar de fans graag heen zouden gaan.

Dat Glory Kickboxing Nederland voorlopig mijdt is een zware tegenvallen voor de fans in ons land. Alternatief is via betaald online kijken, of afreizen naar het buitenland. Vechtsport Info hield een Poll onder Glory fans en de landen waar deze heen zouden reizen om de gevechten te zien.

Veel animo

Onze zuiderburen België zijn het meest populair en zouden de fans zonder aarzelen naar toe reizen om een evenement te bezoeken. Gevolgd door Duitsland en verrassend wellicht Marokko. Ook Frankrijk wordt genoemd en staat op een vierde plaats. Onderstaand de verdeling van de landen.

België (40%), Duitsland (23%), Marokko (17%), en Frankrijk (8%). Overige landen Roemenië, Thailand en Albanië (totaal 12%). Het eerst volgende Glory evenement zal naar verwachting in maar dit jaar plaatsvinden. Eerst werd februari aangekondigd maar werd dit gewijzigd door de mededeling ons land niet aan te doen.

Bekijk ook

Pak slaag door koude Pizza! ‘Daar gaat je bestelling’ (video)

Wat doe je als een pizza die je hebt besteld koud is?

Waarom ‘The Rock’ nooit in de UFC heeft gevochten!

Dwayne Johnson is een reus van een vent

Zien! Beruchte UFC-vechter MEPT trainingsmaat tegen de vlakte

In afwachting van zijn volgende gevecht

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page