Glory welkom in deze landen nu Nederland afvalt Nieuws
Nieuws

Glory welkom in deze landen nu Nederland afvalt

Glory welkom in deze landen nu Nederland afvalt

Glory Kickboxing kondigde recent aan ons land op de zwarte lijst te hebben gezet. Maar een Poll wijst uit dat er landen zijn waar de fans graag heen zouden gaan.

Dat Glory Kickboxing Nederland voorlopig mijdt is een zware tegenvallen voor de fans in ons land. Alternatief is via betaald online kijken, of afreizen naar het buitenland. Vechtsport Info hield een Poll onder Glory fans en de landen waar deze heen zouden reizen om de gevechten te zien.

Veel animo

Onze zuiderburen België zijn het meest populair en zouden de fans zonder aarzelen naar toe reizen om een evenement te bezoeken. Gevolgd door Duitsland en verrassend wellicht Marokko. Ook Frankrijk wordt genoemd en staat op een vierde plaats. Onderstaand de verdeling van de landen.

België (40%), Duitsland (23%), Marokko (17%), en Frankrijk (8%). Overige landen Roemenië, Thailand en Albanië (totaal 12%). Het eerst volgende Glory evenement zal naar verwachting in maar dit jaar plaatsvinden. Eerst werd februari aangekondigd maar werd dit gewijzigd door de mededeling ons land niet aan te doen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws