Glory dit jaar nog terug in Nederland met Rico Verhoeven? Nieuws
Nieuws

Glory dit jaar nog terug in Nederland met Rico Verhoeven?

Glory dit jaar nog terug in Nederland met Rico Verhoeven?

Zal Rico Verhoeven later dit jaar vechten in de ring van Glory? Zo ja tegen wie?

Melden wij het al eerder net als andere sites dat Rico Verhoeven zou terugkeren naar de ring, wordt de geruchten stroom alleen maar groter. Het lijkt het gesprek van de dag in vechtsport land, maar als Glory inderdaad terugkeert zal dat dan inderdaad met Rico Verhoeven als headliner zijn? En tegen wie?

Glory dit jaar nog terug in Nederland met Rico Verhoeven?

Badr Hari de nummer 1 kandidaat

Als Rico Verhoeven inderdaad de ring weer ingaat lijkt Badr Hari de nummer 1 kandidaat om hem te bevechten. Beiden heren hebben nog wat on afgemaakt werk staan na de laatste ontmoeting van de twee in de ring in Duitsland. Of zijn er andere kandidaten? Een ding is zeker Gokhan Saki valt af want die is overgestapt naar de UFC (uit onvrede).

Waarom zo geheimzinnig

Het is allemaal met veel geheimzinnigheid omgeven, echter doe al enkele personen uitspraken over een aanstaand Glory toernooi in Nederland, december 2017 werd bijvoorbeeld al genoemd. Maar waarom een met gordijn oproepen? Daar kunnen verschillende redenen voor zijn, een daarvan is dat er op de achtergrond hard gewerkt wordt aan matchmaking, voor bet samenbrengen van vechters.

Nieky Holzken wil naar de UFC

Al eerder werd bekend dat Nieky Holzken via twitter een oproep deed aan Dana White de president van de UFC, en gaf hij aan of deze hem een gevecht kon geven vol met actie. Holzken vecht nu nog voor Glory, maar dat kan zomaar anders zijn. Holzken verblijft momenteel in Thailand waar hij mee traint in een Thaise sportschool, vakantie goed benut of voorbereiding voor iets anders?

Het blijft nog even spannend

Glory als organisatie zit niet bepaalt stil en heeft een aantal goede vechters in haar stal. Zo wordt er in New York gestreden door enkele grootheden die wellicht hun entree ook nog wel dit jaar in Nederland zullen maken? Een ding is zeker het blijft spannend voor de echte kickboks fans, wij houden het in ieder geval in de gaten voor u.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws