GLORY Kickboxing doet een geniale zet Nieuws
Nieuws

GLORY Kickboxing doet een geniale zet

GLORY Kickboxing doet een geniale zet

Vechtsportbedrijf Glory laat zien goed te kunnen schaken. Toen het horrorscenario opdoemde door de afmelding van Jamal Ben Saddik door een blessure. Op slechts 10 dagen voor aanvang van het pay per view (ppv) evenement op zaterdag 30 januari aanstaande. Moesten alle registers open getrokken worden.

Koortsachtig heeft de organisatie naar een passende oplossing gezocht. Het resultaat is verbluffend. Een ‘4 man toernooi’ waarin de titel Heavyweight Tournament World Champion te winnen valt.

DE ‘GOOD OLD DAYS’ VAN DE K-1

Een toernooi met een wereldtitel als inzet doet denken aan de ‘good old days’ van de K-1 waarin meerdere factoren een rol speelden om kampioen te worden. In die jaren keek heel Nederland reikhalzend uit naar de grote finale (december/Tokyo).

Waarin alle deelnemers aanspraak konden maken op de titel. Oke, dat was een toernooi met een ‘Final 8’, maar dit aankomende ‘4 man tournament’ is met deze deelnemers minstens net zo spannend.

HESDY GERGES WIL VOOR EEN ENORME STUNT ZORGEN

In de 1e halve finale zal Rico Verhoeven voor eens en voor altijd moeten afrekenen met een lastige luis in zijn pels. Hesdy Gerges, deze verkeert volgens betrouwbare bronnen in een topvorm. En heeft al aangekondigd voor een enorme stunt te gaan zorgen. In de andere halve finale staan Tarik Khbabez en Levi Rigters tegenover elkaar.

‘De Tank’ Khbabez kan nog wel eens de verrassing van dit toernooi gaan worden volgens velen. De geblokte Marokkaanse vechter is niet in zijn achteruit te zetten, kan een stoot hebben en ruikt zijn kans. Maar eerst moet hij de voormalig wereldkampioen van Enfusion, Levi Rigters opzij zetten. De 2 meter lange vechter is de ‘coming man’ in het zwaargewicht en in topvorm. Ook hier gaat het spoken in de ring.

VOLGENS KENNERS DE BESTE MATCHMAKING OOIT VAN GLORY

Met dit geweldige ‘4 man tournament’ om de wereldtitel doet Glory een meesterlijke zet. Iedere kickboksliefhebber zal niets willen missen van dit spektakel. Dan heb ik het nog niet eens over de rest van de matchmaking.

Volgens kenners de beste matchmaking ooit van Glory. Wat te denken van het wereldtitelgevechten tussen Cèdric Doumbé (FRA) vs Murthel Groenhart (NED) -77kg, Artem Vakhitov (RUS) vs Alex Pereira (BRA) -95kg en Tiffany van Soest (USA) vs Aline Pereira (BRA) -55,3kg.

BEHOUDT DE ‘KING OF KICKBOXING’ ZIJN REPUTATIE?

Het kan haast niet anders dat alle kickboksliefhebbers op 30 januari aanstaande dit spektakel niet willen missen. Voor het professionele kickboksen is het ook van belang dat dit evenement een succes wordt.

Glory biedt hiermee de aanstormende talenten weer perspectief in een tijd dat het kickboksen, en de hele vechtsport, volledig op zijn rug ligt. Dat Glory zo zijn nek uitsteekt is bewonderingswaardig. Behoudt de ongeslagen ‘King of Kickboxing’ zijn reputatie op 30 januari aanstaande? Of roept men achteraf: ‘De Koning is dood, lang leve de Koning’!

Tekst: Milco Lambrecht RINGS promotor / Fighting Network Magazine (FNM)

? ZIE OOK ?

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/kickboks-muay-thai-nieuws/rico-verhoeven-in-4-man-toernooi-met-gerges-rigters-en-khbabez/

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws