GLORY Kickboxing binnenkort te zien op CBS Sports Nieuws
Nieuws

GLORY Kickboxing binnenkort te zien op CBS Sports

GLORY Kickboxing binnenkort te zien op CBS Sports
GLORY Kickboxing binnenkort te zien op CBS Sports

Woensdag kondigde GLORY Kickboxing de samenwerking aan met CBS Sports.

De samenwerking tussen GLORY en CBS is een meerjarendeal, waarbij GLORY content zal leveren aan CBS Sports Network. De uitzendingen zullen gedurende 2019 en 2020 te zien zijn.

"Deze deal brengt GLORY kickboksen naar miljoenen huishoudens in de Verenigde Staten, waardoor bestaande fans meer kansen krijgen om te kijken en nieuwe fans de wereldleider in het kickboksen kunnen ontdekken", zegt Marshall Zelaznik, CEO van GLORY.

Stevige competitie

De programma's beginnen op zaterdag 15 juni en bevatten de beste volledige gevechten en hoogtepunten van GLORY-evenementen. De eerste aflevering bevat inhoud van het recente GLORY 65-evenement, waar twee wereldtitels op het spel stonden.

Vandaag maakte concurrent ONE Championship bekent dat zij haar activiteiten in de US uitbreidt. Of de nieuwe deal van GLORY met CBS hiermee samenhangt is onbekend. Feit is dat GLORY haar positie verstevigd in de US met de gemaakte deal.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws