GLORY Kickboxing: Alex Pereira stelt WGP kampioenstitel vacant Nieuws
Nieuws

GLORY Kickboxing: Alex Pereira stelt WGP kampioenstitel vacant

GLORY Kickboxing: Alex Pereira stelt WGP kampioenstitel vacant
GLORY Kickboxing: Alex Pereira stelt WGP kampioenstitel vacant

De Braziliaanse knock-out koning Alex Pereira heeft officieel zijn WGP-titel vacant gesteld, zo meldde WGP Kickboxing gisteren.

Pereira, die de huidige GLORY middengewicht kampioen is, was ook de WGP cruiserweight kampioen (85.1 kg). Hij vocht voor het laatst voor de WGP-organisatie in september 2017 en won een maand later het GLORY kampioenschap met een overwinning op Simon Marcus.

Pereira heeft met succes drie keer de titel GLORY verdedigd door Yousri Belgaroui twee keer te verslaan en zijn eerdere overwinning op Marcus te herhalen. Volgens het artikel heeft Pereira een nieuw contract getekend met de GLORY-organisatie.

GLORY

"Dit is mijn beste moment in mijn carrière, nadat een jaar geleden de WGP-titel werd verdedigd, begonnen dingen te gebeuren. Sindsdien zijn er vijf gevechten op rij geweest en ik heb nog nooit zo'n goede fase gehad. Ik laat de titel met goede reden los, iedereen wil vechten in GLORY en met mij is het niet anders. “

“Ik wil kampioen blijven, ik vertegenwoordig ons land goed en wil zo doorgaan. De WGP tot 85 kg categorie heeft verschillende atleten met een groot potentieel en zou nooit de divisie vasthouden, ik weet zeker dat andere atleten hetzelfde pad kunnen volgen als ik, "zei Pereira.

Dankbaar

Pereira bedankte ook de WGP en verklaarde dat hij "nergens zou zijn gekomen zonder deze ondersteuning en dat ik ben wie ik vandaag ben dankzij deze organisatie."

Nu Pereira zijn titel vacant heeft gesteld, zal de WGP op 27 oktober in Sao Bernardo do Campo, Brazilië, een nieuwe cruiserweight-kampioen worden gekroond bij de WGP # 50 Special Edition.

De Argentijnse Lucas Alsina zal worden geconfronteerd met de Braziliaan Cesinha Almeida voor de vacante titel, het geheel is onderdeel van een grote show met meerdere WGP-titel gevechten.

Bron: KickboxingZ

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws