GLORY Kickboxing 7 jaar: 'Bedankt voor de steun' Nieuws
Nieuws

GLORY Kickboxing 7 jaar: 'Bedankt voor de steun'

GLORY Kickboxing 7 jaar: 'Bedankt voor de steun'
GLORY Kickboxing 7 jaar: 'Bedankt voor de steun'

De kickboks organisatie GLORY bestaat 7 jaar en dat laat zij niet zomaar ongezien voorbij gaan.

Op social media bedankt de organisatie dan ook de trouwe fans: "Bedankt aan de beste fans voor het helpen doorgaan met het neerzetten van de beste shows in de kickboks wereld!"

Een mooi gebaar van GLORY naar haar fans, de organisatie is in de 7 jaar van haar bestaan uitgegroeid tot de grootste als het aankomt op het organiseren van kickboks events wereldwijd. Toch heeft de organisatie er geduchte concurrentie bijgekregen vanuit Azië.

Badr vs Rico

ONE Championship is een snel groeiende vechtsport organisatie die nu nog veelal in Azie actief is maar naar verluidt in 2020 haar expansie naar Amerika en Europa zal maken. Ook het welbekende Enfusion welke zich internationaal uitbreidt is een van de collega organisaties die het goed doen.

ZIE OOK >> Badr Hari tekent nieuw contract met GLORY Kickboxing

GLORY blijft zich echter verder ontwikkelen en tekende onlangs een hernieuwd contract met Badr Hari, van hem wordt verwacht dat hij een rematch zal vechten tegen ongeslagen wereldkampioen bij GLORY Rico Verhoeven dit jaar in december. Echter heeft Verhoeven nog steeds geen nieuw contract en zal het geen titel gevecht zijn.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws