GLORY Kickbokskampioen arriveert toch nog op tijd voor event – Vechtsport Info
Home / Nieuws / GLORY Kickbokskampioen arriveert toch nog op tijd voor event

GLORY Kickbokskampioen arriveert toch nog op tijd voor event

GLORY Kickbokskampioen Alex Pereira arriveert toch nog op tijd voor event

Alex Pereira de GLORY Kickboxing kampioen middengewicht is alsnog op tijd aangekomen in ons land. Er was wat bezorgdheid of de Braziliaan überhaupt wel naar Nederland kon vliegen door de reisbeperkingen omtrent de coronapandemie.

Vanaf 23 januari geldt er een vliegverbod voor vliegtuigen uit het Verenigd Koninkrijk, Kaapverdië, de Dominicaanse Republiek, Zuid-Afrika en landen in Zuid-Amerika. Aangezien Pereira in Brazilië woont was het niet zeker of hij kon vliegen.

GLORY Kickbokskampioen Alex Pereira arriveert toch nog op tijd voor event

Vorige week vroeg onze redactie om een reactie van GLORY. Deze gaven aan een oplossing te zoeken om Pereira hier naar toe te krijgen. Dat blijkt nu gelukt. Met de kampioen reisde zijn zus Aline mee dit ook vecht aankomend werkend.

Toch tegenslag

Alex zal de lichtzwaargewicht kampioen Artem Vakhitov uitdagen voor diens titel. Aline zal tegen super bantamgewicht uit Amerika Tiffany van Soest de ring in stappen.

Echter was er wel tegenslag voor Itay Gershon. De Israëlische kickbokser kan Nederland niet in doordat Israel al het internationale vliegverkeer tot 31 januari stil heeft gelegd. Een bittere pil aangezien het GLORY 77 event op 30 januari plaatsvindt.

🔽 ZIE OOK 🔽

Bekijk ook

GENADE! Deze rivalen spaarde UFC-ster Khabib voor ernstig letsel

Ex-UFC-kampioen Khabib onthult dat hij met een aantal tegenstanders hij 'heel voorzichtig' was om deze niet permanent te beschadigen.

Anthony Joshua: ‘Het gevecht met Tyson Fury komt er, wat er ook gebeurt’

Bepaalt blij is Joshua niet met Fury en vindt dat deze en zijn team de complete bokswereld in haar hemd heeft laten staan.

RIVALEN OPGEPAST! Hier komt UFC-ster SPEEDY McGregor

Conor McGregor staat over een kleine maand tegenover Dustin Poirier in de UFC kooi.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page