GLORY Kickbokskampioen arriveert toch nog op tijd voor event
Home / Nieuws / GLORY Kickbokskampioen arriveert toch nog op tijd voor event

GLORY Kickbokskampioen arriveert toch nog op tijd voor event

GLORY Kickbokskampioen Alex Pereira arriveert toch nog op tijd voor event

Alex Pereira de GLORY Kickboxing kampioen middengewicht is alsnog op tijd aangekomen in ons land. Er was wat bezorgdheid of de Braziliaan überhaupt wel naar Nederland kon vliegen door de reisbeperkingen omtrent de coronapandemie.

Vanaf 23 januari geldt er een vliegverbod voor vliegtuigen uit het Verenigd Koninkrijk, Kaapverdië, de Dominicaanse Republiek, Zuid-Afrika en landen in Zuid-Amerika. Aangezien Pereira in Brazilië woont was het niet zeker of hij kon vliegen.

GLORY Kickbokskampioen Alex Pereira arriveert toch nog op tijd voor event

Vorige week vroeg onze redactie om een reactie van GLORY. Deze gaven aan een oplossing te zoeken om Pereira hier naar toe te krijgen. Dat blijkt nu gelukt. Met de kampioen reisde zijn zus Aline mee dit ook vecht aankomend werkend.

Toch tegenslag

Alex zal de lichtzwaargewicht kampioen Artem Vakhitov uitdagen voor diens titel. Aline zal tegen super bantamgewicht uit Amerika Tiffany van Soest de ring in stappen.

Echter was er wel tegenslag voor Itay Gershon. De Israëlische kickbokser kan Nederland niet in doordat Israel al het internationale vliegverkeer tot 31 januari stil heeft gelegd. Een bittere pil aangezien het GLORY 77 event op 30 januari plaatsvindt.

🔽 ZIE OOK 🔽

Bekijk ook

Winkelpersoneel en klanten gaan los in massaal MMA-gevecht (video)

A whole fight just happened at bath & body works 🤣🤣🤣🤣🤣 I’m dying pic.twitter.com/ocumzj8G9f— Genevieve ...

Vermoeide UFC-kampioen: ‘Laat die Nederlandse maar vechten’

Amanda Nunes de UFC-kampioen in twee gewichtklassen wil voorlopig rust. Afgelopen zaterdag verdedigde Nunes met succes haar vedergewicht titel tegen Megan Anderson.

Hey Swa: Najib Amhali daagt Jandino uit voor een gevecht in de ring

Najib Amhali lijkt collega komiek Jandino Asporaat uitgedaagd te hebben voor een gevecht. In een ...