Glory Kickbokser met hersentumor in zwaarste tv-programma
Home / Nieuws / Glory Kickbokser met hersentumor in zwaarste tv-programma

Glory Kickbokser met hersentumor in zwaarste tv-programma

Robbie Hageman, voormalig Glory Kickbokser zal ondanks zijn hersentumor meedoen met het zwaarste tv-programma op de Nederlandse zenders, Kamp van Koningsbruggen.

Topkickbokser Hageman ging de strijd tegen zijn hersentumor aan, werd met succes geopereerd en recentelijk werd bekend dat de tumor weer gedeeltelijk terug is. Echter zal Hageman ondanks de tumor vanaf 6 januari te zien zijn in Kamp van Koningsbruggen.

Laatste gevecht

In Kamp Van Koningsbrugge gaan vijftien gewone burgers met elkaar (en met zichzelf) de strijd aan. In het programma worden de deelnemers opgeleid tot commando. Dit doen ze door een van de zwaarste opleidingen ter wereld te volgen, namelijk die van The Special Forces (Bron AD). Lees door onder foto…

Op social media meld Hageman zijn deelname; ,,Het tweede seizoen van Kamp van Koningsbrugge gaat bijna van start! 15 gewone burgers gaan de loodzware beproeving aan op een nieuw, ruig en uitdagend terrein. En ik mag eindelijk bekend maken dat ik een van die 15 strijders ben! “

Niet alleen is Hageman deelnemer in het tv-programma, ook zal hij op 8 januari de kickboksring weer in stappen voor zijn laatste gevecht.

Bekijk ook

Opa mept bumperklever ‘KO’ op snelweg! ‘Boksen verleer je nooit’

Het rotjoch zal al een aantal kilometers achter de bejaarde man

Conor McGregor maakt fans gek met bericht op sociale media

De Ier is nog steeds herstellende van zijn gebroken been dat hij vorig jaar opliep.

‘Schoothondje!’ Oorlog McGregor, Cejudo en UFC laait op

De zaak dreigt flink uit de hand te lopen

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page