GLORY kickboks veteraan Koichi Watanabe overleden na tragisch ongeval! Nieuws
Nieuws

GLORY kickboks veteraan Koichi Watanabe overleden na tragisch ongeval!

GLORY kickboks veteraan Koichi Watanabe overleden na tragisch ongeval!

GLORY kickboks veteraan Koichi Watanabe overleden na tragisch ongeval!

M-1 Zwaargewicht Muaythai-kampioen

Voorheen bekend als Koichi Pettas ter ere van zijn trainer Nicholas Pettas, werd vaak genoemd als een kickboksende stylist, ook kan Koichi zijn afstamming direct terug traceren naar de oprichter van Kyokoshin Karate, sensei Mas Oyama. De stijl is ontwikkeld om het antwoord van karate op Muay Thai te zijn en wordt beschouwd als een van de moeilijkste vechtstijlen ter wereld.

Afstammeling van Mas Oyama

Koichi's trainer Pettas was een van de weinige niet-Japanners die uitgenodigd werd om een ​​student te worden van Oyama's (uchi-deshi) en was een van de slechts twee niet-Japanners die ooit de slopende training van 1000 dagen voltooiden. Dit werd vervolgens doorgegeven aan Pettas 'eigen studenten, waaronder Koichi, die deze kwaliteiten heeft gedemonstreerd in meer dan 35 professionele kickboksgevechten.

Hij ging in november 2017 met pensioen

Na het grootste deel van zijn carrière als zwaargewicht te hebben doorgebracht, zakte Koichi naar licht-zwaargewicht als gevolg van verliezen tegen Jerome Le Banner in GLORY-evenementen. Hij ging in november 2017 met pensioen uit de actieve competitie om trainer te worden. Koichi kwam om het leven bij een verkeersongeval op 7 april 2018. Hij botste tegen een auto tijdens het rijden op een scooter in Tokio. Hij werd kort na zijn aankomst in het ziekenhuis dood verklaard.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws