Glory kampioen ziet einde naderen: 'Gedwongen sportschool te sluiten' - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Glory kampioen ziet einde naderen: ‘Gedwongen sportschool te sluiten’

Glory kampioen ziet einde naderen: ‘Gedwongen sportschool te sluiten’

Glory kampioen ziet einde naderen: 'Gedwongen sportschool te sluiten'

Joseph Valtellini, de voormalige Glory Kickboxing weltergewicht kampioen ziet zijn sportschool verdampen. Net als veel andere sportschoolhouders is hij zwaar getroffen door de coronamaatregelen.

De Canadese gepensioneerde kickbokser bijgenaamd “Bazooka Joe”, Joseph Valtellini is een sterke en explosieve vechter met een aanzienlijke slagkracht en krachtige lage trappen. Op social media is nog veel te zien van zijn technieken in video’s de hij deelt. Echter loopt Valtellini tegen een blokkade aan met zijn gym.

,,Mijn sportschoool is het afgelopen jaar meer dan 300 dagen gesloten geweest vanwege COVID-regulering theater (bs), maar toch moet ik het grootste deel van mijn huur, nutsvoorzieningen, internet enz. betalen als Doug ford (Premier of Ontario. red) en John Tory (burgemeester van Toronto. red) me dwingen te sluiten. Moeten ze mijn onkosten niet betalen?”, vraagt de kickbokser zich af.

En kickboksen dan?

Ook uit de kickbokser kritiek op de minister van sport; ,,Hey @MacLeodLisa, waar is dat terugkeer naar sportplan waarvan je zei dat het klaar zou zijn in maart 2021?”, vraagt Valtellini zich af. ,, Waarom is het in elke andere provincie gelukt om sport voor kinderen veilig gaande te houden terwijl je het al een jaar hebt gesloten? Zijn kinderen belangrijk voor jou of geef je alleen om National Hockey League? “

Valtellini debuteerde bij Glory in april 2013 en won vervolgens het Glory weltergewicht kampioenschap in juni 2014. Hij ging het jaar daarop met pensioen vanwege het post-hersenschudding-syndroom en werkt nu als commentator voor de organisatie naast het drijven van een eigen sportschool.

Bekijk ook

3 miljoen voor Cyborg vs. Harrison supergevecht! 'Rolls Royce als bonus'

3 miljoen voor Cyborg vs. Harrison supergevecht! ‘Rolls Royce als bonus’

Het is duidelijk dat de PFL wil dat Cris Cyborg

Magnifiek! Debutant KO't rivaal in Bare Knuckle clash

Magnifiek! Debutant KO’t rivaal in Bare Knuckle clash (video)

Deze ging slapend neer in de touwen

Poep! UFC-ster Pimblett's stinkende zaakje met buren

KAK! UFC-ster Pimblett’s stinkende zaakje met de buren (video)

Hij belde aan om de situatie op te lossen

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page