VIDEO: Glory Kampioen Sittichai slaat Chinese Legende Yi Long knock out – Vechtsport Info
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / VIDEO: Glory Kampioen Sittichai slaat Chinese Legende Yi Long knock out

VIDEO: Glory Kampioen Sittichai slaat Chinese Legende Yi Long knock out

Het zou vroeg of laat gebeuren, Sittichai won eerder vorige maand het Yi Long challenge-toernooi en dit is het resultaat!

‘S werelds top kickboxer, Sitthichai Sitsongpeenong, verdiende de kans om de meest populaire vechter van China, Yi Long, te verslaan na het winnen van het acht-man challenge-toernooi dit jaar. Sitthichai’s reis naar de overwinning in de toernoo finale was als een wandeling in het park. De huidige lichtgewicht titelhouder van GLORY maakte het tegen Hassan Toy in de kwartfinale gemakkelijk af. Hij stond tegen K-1 MAX kampioen Enriko Kehl in de halve finale, en ex-geklasseerde voormalige top 10-vechter Dzhabar Askerov, die was ingevallen voor een geblesseerde Chingiz Allazov, in de finale.

Sitthichai absolute topklasse

Terwijl Sitthichai drie keer moest vechten in de loop van vier maanden om zijn kans tegen Long te verdienen, had de “Shaolin-monnik” zijn laatste gevecht bijna 10 maanden geleden tijdens de grote nieuwjaarshow in januari. Het Chinese gevechtsport-icoon zou op 4 november in Kunming, China, op Wu Lin Feng zijn terugkeer naar de hoogste regionen in de sport maken: Dragon King Challenge. Echter strafte Sitthichai Sitsongpeenong deze terugkeer af met een brute knockout!

Bekijk ook

📷 ‘Wonder Woman is ok’: 3e kind UFC-ster McGregor geboren

De McGregor-clan is nu een gezin van 5

Nieuw Judo magazine gelanceerd: ‘Blijf op de hoogte’

Voor de prijs hoef je het als judo fan niet te laten

GOED NIEUWS: Sportscholen mogen weer open

De versoepelingen die voor woensdag gepland staan gaan door,

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page