Glory kampioen veilt bokshandschoenen! 'Bied mee' Nieuws
Nieuws

Glory kampioen veilt bokshandschoenen! 'Bied mee'

Glory kampioen veilt bokshandschoenen! 'Bied mee'

Sergej Maslobojev de nieuwbakken Glory Kickboxing lichtzwaargewicht kampioen veilt zijn bokshandschoenen om Oekraïne te helpen. De Litouwse vechter krijgt al veel biedingen.

Op Glory Collision 4 afgelopen september won Maslobjev de toen nog vacante Glory titel door Tarik Khbabez te verslaan. Het was een zwaar bevochten wedstrijd en de bokshandschoenen gedragen door Maslobjev zijn nu in een veiling opgenomen (klik hier voor de veiling).

Bloed zweet en tranen

Maslobjev die hoopt een flink bedrag op te halen voor Oekraïne zegt het opgehaalde bedrag zelf af te leveren in het land. ,,Ik teken niet alleen de handschoenen, maar ik zal ze persoonlijk afleveren bij de veilingmeester en samen op foto laten vastleggen", zegt Maslobjev.

,,De handschoenen zijn niet alleen de overblijfselen van mijn 18 jarige zweet (om kampioen te worden). Maar ik vermoed dat als je door de microscoop kijkt, het makkelijk zou zijn om de DNA-resten van mijn tegenstander Tarik Khbabez te vinden", schrijft Maslobjev op zijn Facebook.

Flink geboden

Er wordt al flink geboden op de bokshandschoenen. Bedragen van boven de €3.000 zijn al geboden. Maslobojev zal niet 100% van het bedrag doneren aan het goede doel. ,,50% van de veilingfondsen wordt overgemaakt naar de rekening van het Western History Fund (het bedrijf heeft de status van begunstiger)".

,,De overige 50% gaat naar mijn voorbereiding om mijn hard bevochten kampioenstitel te verdedigen. Heel triest maar kickboksen is nog steeds geen olympische sport dus geen bonus of huur is van mij en het is mijn persoonlijke voorbereiding", aldus Maslobjev.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws