GLORY in december terug met Rico Verhoeven en Badr Hari – Vechtsport Info
Home / Nieuws / GLORY in december terug met Rico Verhoeven en Badr Hari

GLORY in december terug met Rico Verhoeven en Badr Hari

GLORY in december terug met Rico Verhoeven en Badr Hari

Na een lange tergende stilte maakt GLORY donderdag bekend dat de organisatie terugkeer in december met Rico Verhoeven en Badr Hari.

De Telegraaf kondigde het nieuws woensdagochtend aan. Het event zal in december plaatsvinden en zal live worden uitgezonden. GLORY kondigt het aan als een Mega event.

GLORY zegt de aankomende weken de partijen te zullen aankondigen. Ook Jamal Ben Saddik staat al ingetekend. Of deze een kans krijgt op de titel van Verhoeven is niet bekend, ook niet of er een Rico vs Badr 3 gepland staat.

Onzekerheden

Om de onzekerheden door het coronavirus is het niet bekend of een hoeveel publiek er aanwezig zal zijn. Als locatie worden Amsterdam of Arnhem genoemd.

Rico Verhoeven zegt geschrokken te zijn dat GLORY failliet zou gaan; „Ik schrok aanvankelijk van het nieuws dat Glory failliet ging.” Er heeft een grote reorganisatie plaatsgehad en er zijn flinke takken van het imperium verdwenen, ” zegt Verhoeven tegen de Telegraaf.

Rico Verhoeven

“Ik heb direct contact gehad met eigenaar Pierre Andurand, waarin ik vroeg wat er ging gebeuren met de vechters en de mensen die nog geld tegoed hadden van Glory.”

“Hij vertelde mij dat alle vechters hun geld hebben gekregen en dat er met sommige partijen, die nog geld van Glory tegoed hadden, een oplossing gezocht moest worden. Over de nabije toekomst is mij verteld dat ik moet rekenen op een gevecht aankomende december of uiterlijk januari. “

“Wie de tegenstander straks is, gaan ze in de nieuwe situatie nog bekijken. Het kan alle kanten op. Ik heb er na het overleg met de top van Glory goede hoop op dat het allemaal goed gaat komen.”

Bekijk ook

The return of The Modern Day Maharaja en Voodoo

India schudt wederom om zijn grondvesten en dit keer vanwege de vele WWE fans die hun favoriete wrestler afgelopen nacht op WWE RAW zagen terugkeren.

Laatste kans: UFC geeft Donald Cerrone nog 1 gevecht

Donald Cerrone's laatste dagen lijken geteld bij de UFC

DOODSANGST: Logan broers huren 24/7 beveiliging in

Logan en Jake Paul nemen de doodsbedreigingen meer dan serieus

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page