Home / Nieuws / GLORY in december terug met Rico Verhoeven en Badr Hari

GLORY in december terug met Rico Verhoeven en Badr Hari

GLORY in december terug met Rico Verhoeven en Badr Hari

Na een lange tergende stilte maakt GLORY donderdag bekend dat de organisatie terugkeer in december met Rico Verhoeven en Badr Hari.

De Telegraaf kondigde het nieuws woensdagochtend aan. Het event zal in december plaatsvinden en zal live worden uitgezonden. GLORY kondigt het aan als een Mega event.

GLORY zegt de aankomende weken de partijen te zullen aankondigen. Ook Jamal Ben Saddik staat al ingetekend. Of deze een kans krijgt op de titel van Verhoeven is niet bekend, ook niet of er een Rico vs Badr 3 gepland staat.

Onzekerheden

Om de onzekerheden door het coronavirus is het niet bekend of een hoeveel publiek er aanwezig zal zijn. Als locatie worden Amsterdam of Arnhem genoemd.

Rico Verhoeven zegt geschrokken te zijn dat GLORY failliet zou gaan; „Ik schrok aanvankelijk van het nieuws dat Glory failliet ging.” Er heeft een grote reorganisatie plaatsgehad en er zijn flinke takken van het imperium verdwenen, ” zegt Verhoeven tegen de Telegraaf.

Rico Verhoeven

“Ik heb direct contact gehad met eigenaar Pierre Andurand, waarin ik vroeg wat er ging gebeuren met de vechters en de mensen die nog geld tegoed hadden van Glory.”

“Hij vertelde mij dat alle vechters hun geld hebben gekregen en dat er met sommige partijen, die nog geld van Glory tegoed hadden, een oplossing gezocht moest worden. Over de nabije toekomst is mij verteld dat ik moet rekenen op een gevecht aankomende december of uiterlijk januari. “

“Wie de tegenstander straks is, gaan ze in de nieuwe situatie nog bekijken. Het kan alle kanten op. Ik heb er na het overleg met de top van Glory goede hoop op dat het allemaal goed gaat komen.”

Bekijk ook

‘Ik ga killen, niks meer en niet minder’: Pieter Buist heeft wat te bewijzen

Pieter Buist maakt 28 april zijn rentree bij ONE Championship in Singapore. De Nederlandse topvechter treft de Amerikaan Lowen Tynanes.

OPEN DE SPORTSCHOLEN: ‘wil je weer sporten, teken de petitie’

Over twee weken is het precies een jaar geleden dat de sport in ons land ...

Zo traint Badr voor zijn volgende gevecht, maar tegen wie? (video)

Badr Hari zal naar verwachting niet al te lang op zich laten wachten om zijn ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page