GLORY in december terug met Rico Verhoeven en Badr Hari Nieuws
Nieuws

GLORY in december terug met Rico Verhoeven en Badr Hari

GLORY in december terug met Rico Verhoeven en Badr Hari
GLORY in december terug met Rico Verhoeven en Badr Hari

Na een lange tergende stilte maakt GLORY donderdag bekend dat de organisatie terugkeer in december met Rico Verhoeven en Badr Hari.

De Telegraaf kondigde het nieuws woensdagochtend aan. Het event zal in december plaatsvinden en zal live worden uitgezonden. GLORY kondigt het aan als een Mega event.

GLORY zegt de aankomende weken de partijen te zullen aankondigen. Ook Jamal Ben Saddik staat al ingetekend. Of deze een kans krijgt op de titel van Verhoeven is niet bekend, ook niet of er een Rico vs Badr 3 gepland staat.

Onzekerheden

Om de onzekerheden door het coronavirus is het niet bekend of een hoeveel publiek er aanwezig zal zijn. Als locatie worden Amsterdam of Arnhem genoemd.

Rico Verhoeven zegt geschrokken te zijn dat GLORY failliet zou gaan; „Ik schrok aanvankelijk van het nieuws dat Glory failliet ging.” Er heeft een grote reorganisatie plaatsgehad en er zijn flinke takken van het imperium verdwenen, " zegt Verhoeven tegen de Telegraaf.

Rico Verhoeven

"Ik heb direct contact gehad met eigenaar Pierre Andurand, waarin ik vroeg wat er ging gebeuren met de vechters en de mensen die nog geld tegoed hadden van Glory.”

"Hij vertelde mij dat alle vechters hun geld hebben gekregen en dat er met sommige partijen, die nog geld van Glory tegoed hadden, een oplossing gezocht moest worden. Over de nabije toekomst is mij verteld dat ik moet rekenen op een gevecht aankomende december of uiterlijk januari. "

"Wie de tegenstander straks is, gaan ze in de nieuwe situatie nog bekijken. Het kan alle kanten op. Ik heb er na het overleg met de top van Glory goede hoop op dat het allemaal goed gaat komen.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws