Glory geeft verklaring af omtrent afgelast Glory Rival 1 Antwerpen
Home / Nieuws / Glory geeft verklaring af omtrent afgelast Glory Rival 1 Antwerpen

Glory geeft verklaring af omtrent afgelast Glory Rival 1 Antwerpen

Glory geeft verklaring omtrent aflasten kickboksgala Antwerpen

Glory Kickboxing heeft vanavond een verklaring afgegeven over het afgelasten van het Glory Rivals 1 evenement in Antwerpen van 21 mei. De organisatie is niet eindverantwoordelijk, maar slechts naamgever van de Rivals evenementen.

Vandaag werd bekend dat het Glory Rivals 1 evenement niet doorgaat vanwege een onderzoek die is ingesteld door de Belgische justitie omtrent fraude en witwaspraktijken bij de AFO-organisatie. Deze is de organisator van het evenement, het onderzoek betreft niet Glory Kickboxing zelf. Glory geeft een verklaring af die luidt als volgt:

Niet betrokken

,,We zijn teleurgesteld over de omstandigheden rond GLORY RIVALS 1, een evenement dat gepland staat voor 21 mei in Antwerpen, België. Gepromoot door ENFUSION en georganiseerd door haar lokale Belgische partner, AFO, is GLORY op geen enkele manier betrokken bij de organisatie van dit evenement, noch hebben we enige banden met de lokale AFO-promotor/licentiehouder. We ondersteunen kickboksen als een schone, professionele sport van harte en staan volledig achter de Belgische autoriteiten in hun acties.”

,,Ons GLORY RIVALS-programma is gemaakt om onze atleten in staat te stellen te strijden tegen vechters van lokale organisaties en om de kickbokssport te helpen groeien. We blijven hieraan vasthouden en zullen binnenkort informatie aankondigen over een nieuwe timing voor de gevechten van de vier GLORY-vechters die op 21 mei zouden vechten. Het volgende GLORY RIVALS-evenement staat gepland op 11 juni.”

Bekijk ook

Klappen na uitdagen pakketbezorger! 'plat op z'n muil! (video)

Klappen na uitdagen pakketbezorger! ‘plat op z’n muil! (video)

Pakketbezorgers hebben het al zwaar, vaak krijgen de hardwerkende koeriers maar 1 euro per pakketje.

Overeem: 'Voor Badr is het alles of niets deze keer'

Overeem: ‘Voor Badr is het alles of niets deze keer’

Alistair Overeem stond vandaag ook in oog met Badr Hari tijdens de eerste persconferentie voor hun aanstaande gevecht op 8 oktober dit jaar.

Badr Hari belooft hels gevecht tegen Overeem: 'Bereidt te sterven'

Badr Hari belooft hels gevecht tegen Overeem: ‘Bereidt te sterven’ (video)

Badr Hari zal op 8 oktober het beste van zichzelf geven in zijn gevecht tegen Alistair Overeem op Glory collision 4.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page