Glory geeft verklaring af omtrent afgelast Glory Rival 1 Antwerpen Nieuws
Nieuws

Glory geeft verklaring af omtrent afgelast Glory Rival 1 Antwerpen

Glory geeft verklaring af omtrent afgelast Glory Rival 1 Antwerpen

Glory Kickboxing heeft vanavond een verklaring afgegeven over het afgelasten van het Glory Rivals 1 evenement in Antwerpen van 21 mei. De organisatie is niet eindverantwoordelijk, maar slechts naamgever van de Rivals evenementen.

Vandaag werd bekend dat het Glory Rivals 1 evenement niet doorgaat vanwege een onderzoek die is ingesteld door de Belgische justitie omtrent fraude en witwaspraktijken bij de AFO-organisatie. Deze is de organisator van het evenement, het onderzoek betreft niet Glory Kickboxing zelf. Glory geeft een verklaring af die luidt als volgt:

Niet betrokken

,,We zijn teleurgesteld over de omstandigheden rond GLORY RIVALS 1, een evenement dat gepland staat voor 21 mei in Antwerpen, België. Gepromoot door ENFUSION en georganiseerd door haar lokale Belgische partner, AFO, is GLORY op geen enkele manier betrokken bij de organisatie van dit evenement, noch hebben we enige banden met de lokale AFO-promotor/licentiehouder. We ondersteunen kickboksen als een schone, professionele sport van harte en staan volledig achter de Belgische autoriteiten in hun acties."

,,Ons GLORY RIVALS-programma is gemaakt om onze atleten in staat te stellen te strijden tegen vechters van lokale organisaties en om de kickbokssport te helpen groeien. We blijven hieraan vasthouden en zullen binnenkort informatie aankondigen over een nieuwe timing voor de gevechten van de vier GLORY-vechters die op 21 mei zouden vechten. Het volgende GLORY RIVALS-evenement staat gepland op 11 juni."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws