Glory degradeert Badr Hari na 'KO' verlies tegen Wrzosek Nieuws
Nieuws

Glory degradeert Badr Hari na 'KO' verlies tegen Wrzosek

Glory degradeert Badr Hari na 'KO' verlies tegen Wrzosek

Badr Hari kreeg een week geleden een knock-out verlies voor zijn kiezen. Dat verlies welke als een verrassing kwam zet de kickbokslegende een flinke stap terug. Glory plaatst Badr van plek 3 naar 7 op haar zwaargewicht ranglijst.

De vrije val van Badr op de ranglijst betekent dat een kans op een titel nu wel mijlenver weg lijkt. De kickbokser wordt achtervolgt door pech in de ring en verloor zijn laatste vier wedstrijden voor de organisatie. Badr ziet nu voor zich op de ranglijst namen als Levi Rigters op plek vier, Wrzosek neemt door zijn winst op Badr plek drie in.

Ik kom terug

Jamal Ben Saddik en Benny Adegbuyi die op 23 oktober de strijd tegen elkaar aangaan in een herkansing, staan respectievelijk op plek twee en drie. Echter laat Badr zich niet kisten en liet via Instagram weten terug te zullen komen.

De legende wil een direct herkansing tegen de Pool die hem neer liet vallen op het canvas; ,,Laten we starten met een rematch”, schreef Badr.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws